Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Huu, hol is kezdjem. A magasság nem befolyásolja a sebességet. A sebesség egy szám. Pl ha egy kamion menne 100al vagy egy trabant 80al akkor nem a trabant a gyorsabb.
Labdával lassabb. Persze. Csak már akkor visszarántja a gép amikor indítod. Az értékek. Lehet megversz olyan csapatot aminek értéke 3x akkora. De amiről én beszélek ott egy játékos 6x annyit ér mint az én keretem. Gondolom érted hogy a számok között vannak különbségek. Valószínűleg te is a cselezgetős jános vagy. Igen az biztos nem jön be mindig a gold játékos ellen. A gond ott van hogy harmicszor visszaszívódik, de ha harmincadszor is elrontod akkor ez ilyen. Más ligába vagy. Valószínűleg első osztályban kevés a full objectes, olcso sb-s játékossal felálló csapat. És te se vagy az... De hidd el ki van ez találva. Az meg hogy van egy haverod aki EGY ingyen kártyát használ elég komolytalan érv. Na meg ha szerinted ugyanaz a játékmenet wl-en mint sima Rivalson, és friendlisen... Akkor... Ha szeretnéd meghagylak abban a hitben, hogy amikor végig szántod valakivel a pályát cselezgetve te vagy a jó. Én ha lealázok 5 góllal egy sokkal gyengébb csapatot látom hogyan helyezkedik neki a gép. Amúgy fun fact. Ha trainerrel kikapcsolod a gép sprintjét a labdától lecsorgó labdákra ugyanúgy előbb oda ér a gép... És sok esetben a sprintversenyt is megnyeri sprint nélkül . Az egész játék túl van buherálva. Ezért lett évről évre egyre távolabb a focitól, azért hogy a cselezgető gyerekek kellő csapattal jónak érezzék magukat. Az más kérdés hogy gyorsabban futnak a játékosok mint egy sima passz. A profik meg azért veszik meg a legjobbakat, hogy aztán 4 védő ellen 6 támadóval átcselezhessék magukat és 30-0 eredményt hozzanak. Nekem valahogy most ugyanazzal a taktikával, driven passzal kontrázva is mindig 6-7 védő ellen mentem 3 támadóval. És ugye mondanom sem kell. A játék rákfenéje ott van hogy te egyszerre maximum 2 embert tudsz irányítani. 9 másikat nem. Na az a 9 másik a gépen múlik. Ami meg... Próbáld ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Lexus, Toyota topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest