Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát, én meg nagyjából kussolhatok, annyira megszórt a játék brutál Bundes lapokkal...még jobban, mint a La Liga és a specifikus bundás pikkek még most jönnek (?), vagy nem?
Tegnap este összedobtam egy csapatot abból, amim van és rájöttem, hogy esett egy Haaland is valamelyik pluszos pikkből
Ezeken felül van a storyline Sessegnon (nagyon bírom azt a lapot egyébként), az amcsi CDM gyerek, egy eladható André Silva (ő persze nem valós opció), egy record breaker Sancho (mondjuk ő is max objektíveknél használható már csak). Szóval ez így szép, de mégis a winger felállást fogom valahogy kimókolni, Wamanon gondolkodom (őt kiszedte valaki?). És valami ilyesmi lehetne, ingame meg 4231, én csak abban tudok működni:
Egy Goretzka/Kimmich menne Amiri helyett és sztem nagyjából megvagyok. Vélemény?Tegnap egyébként Div1-ben mentem pár meccset, iszonyú sweat és erőlködés mindenhol, egy-egy lövések kapura, 1-0-ás, 1-1-es eredmények, ettől még elvergődtem 2000 skill pontig. Akkor még a La Liga front volt meg, nem fogom őket hiányolni, de ez a bundás védelem baszki, eszméletlen: Tapsoba konkrétan tökéletes, Lacroix esetében kezdem érteni, mit hogy kell vele, mert hajlamos tiziket összehozni, Bender még mindig patika, Rousillon is elég stabil, beteg az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest