- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Beadás: Az, hogy rövidre vagy hosszúra megy, attól függ mekkora erőt adsz neki. Persze ha legnagyobb rásegítés van bekapcsolva, akkor oda megy ahova a gép akarja.
AI: Szerintem nagyon gyenge a gép még legendáson is, kb. 10meccsből 1x kaptam ki. Akkor is azért mert lőttem 3 öngólt hogy hosszabbítás legyen, erre az utolsó percbe lőtt egyet magától is
Nagy csapat vs nagy csapat felállásban próbáltam eddig, lehet gyengébb csapattal kijönne a gép erőssége.WL: Online nem is az a baj ha valaki béna, inkább az emberek játékstílusa. kb. 3 hónap FUT után hagytam abba a játékmódot, mert WL arról szólt hogy valaki szerzett 1 gólt aztán hátul passzolgatott. Gép legalább nem csinál ilyet.
FUT statok: Nyári nagybevásárlás után úgy gondoltam idén biztos végig tolom az évet FUT-al, de miután megláttam a kedvenc csapatom játékosait, majdnem sírva fakadtam..
Azok a játékosk akik tavaly a saját bajnokságukban az egyik legjobbak voltak (Silva, Conti, Suso stb) kb. nem is kaptak upgradet, a többiekről ne is beszéljünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Napelem
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy csapat vs nagy csapat felállásban próbáltam eddig, lehet gyengébb csapattal kijönne a gép erőssége.