- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Köszi a tanácsokat, próbáltam mindenkinek a javaslataiból többet-kevesebbet megfogadni, ezt a PL csapatot sikerült összeraknom. Nyomtam pár meccset velük DIV4-ben, egy benntmaradás után most pl. 12 ponttal állok 4 meccs óta, és 6 meccses a győzelmi szériám is.
Son egy baromállat, megvan október óta, és mostanáig jegeltem, de nem kellett volna, 5 meccsen 7 gól, 2 assziszt, az eddigi legtökéletesebb támadóm a szélen, jobbal-ballal k*rvajól lő, gyors is, fizikailag is egész rendben van, imádom! Welbeck untradeable lapom, megvolt Lukaku, de 3 meccs után zuhant kifele transferlistre, egy böszme anyahajó. Welbeck viszont meglepően jó, bírja végig a meccset, gyors is, legutóbb kiosztott 3 asszisztot egy meccsen, a lövéseivel még akadnak gondjaim, de lehet, hogy megbarátkozom vele hosszú távon, egyelőre nem rossz. A többiek rendben vannak, majd a védelem szorul egy kis erősítésre talán Smalling személyében, illetve Pereyra.... Na, ő nekem tavaly is borzasztó sz*r volt, hiába ajánlottátok itt mindannyian, most is csak azért vállaltam be, mert 1200 pénz, átmenetileg jó lesz. Olyan botrányos a lövése, hogy az hihetetlen, és fizikailag sem túl kiemelkedő, neki hamarosan kiadom az útját.
Itt van az első számú csapatom, őket valszeg már 30x belinkeltem nektek, de eszméletlenek, ennyire tökéletes csapatot valszeg nem fogok tudni összerakni még egyet a játékban, egyszerűen senkit nem merek (mondjuk nem is akarok) lecserélni, hihetetlen OP-k, és hát mondanom sem kell, mennyibe kerültek. Igazából ennek a méltó váltócsapatát keresem, ez a BPL csapat is csak egyelőre jókora lemaradással tudja megközelíteni. Eder meg.... Rá nincsenek szavak. A legjobb csatár idén a játékban, akit próbáltam.
Ha valakit érdekel a taktikám amúgy, elég erősen MDewC által ihletett:
75
55
org
70
55
55
ff
30
50
55
covLF, RF: Get in behind
ST: Get in behind, Agressive interception
középső CM (Fernandinho/Parolo): Stay back while attacking
LB, RB: Stay back while attacking
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Villanyszerelés
- Windows 7
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH 3
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ARCANE egérpadok, led világítással /ÚJ/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs