Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitisz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem sem esett ám még soha IF eddig, pedig elég aktívan nyomtam az ultimate team-et ebben az évben! De IF Mertens egy jó start, kedvet is kaptam még egy kör FUT draft-hoz, 15k-ért nem rossz befektetés
Az árak tegnap este/ma reggel voltak eddig a legalacsonyabbak, azért repültem rá Dybala-ra és IF Verratira én is. Lehet, hogy lesz még a héten olcsóbb, de sokkal nem, az biztos. Én a helyedben vagy még ma vásárolnék játékosokat, vagy jövő héten hétfőn (cyber monday lesz, illetve esetleges black friday crash utóhatásai, SIF Ronaldo nyitogatások, és weekend league eladások közepette).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az árak tegnap este/ma reggel voltak eddig a legalacsonyabbak, azért repültem rá Dybala-ra és IF Verratira én is. Lehet, hogy lesz még a héten olcsóbb, de sokkal nem, az biztos. Én a helyedben vagy még ma vásárolnék játékosokat, vagy jövő héten hétfőn (cyber monday lesz, illetve esetleges black friday crash utóhatásai, SIF Ronaldo nyitogatások, és weekend league eladások közepette).