Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gszp
tag
Ha jól látom, Mexikóban mintha egy ötössel csökkentek volna az árak, sima 39.99$, ultimate 44.99$. Ha valakinek nincs kapcsolat kártyája, akkor máris olcsóbb 200 forinttal, mint az itthoni dobozos.
-
gszp
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
gszp
tag
Gyors benyomások:
Toltam a játéknak egy kis stressztesztet. Háttérben kismillió program meg a fifa 13 is
fut.1920x1080, High grafika, AA és FPS limit nélkül HD méretű ablakban kicsit szaggat, de nem számottevő, majd még próbálgatok ezt-azt.
Magáról a játékról: egy meccs után bitang jó, a gameplay inkább finomítás, de rengeteg apró változás van, ami már most feltűnt. A grafika szép, végre nem papírmasé nézőket látunk, bár őszintén, meccs közben ki foglalkozik a nézőkkel? Igazából nem tudom, hogy idén miket ígért az EA, de úgy érzem, ezúttal kitettek magukért. Aki teheti, annak szerintem kötelező vétel teljes áron, mert ezt a játékot simán lehet játszani egy egész évig.
Konfiguráció:
ASROCK H55M PRO USB3
i5 760 2,8 GHz (4 magos)
2x4 GB Kingston HyperX (megnemmondommelyik) DDR3 1800
Radeon HD 6670 DDR5 1 GBUtóirat: tudom, hogy késői igazolás, de akkor is fekete pont, hogy Balotelli nincs a Liverpoolban.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fut.