- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
A játék optimatilázása csalóka a demóban vagy ebből a szempontból ugyanilyen a teljes játék is szerinted? Mert az új motor kapcsán azt hittem, hogy a gépemen akadozni fog (nem egy erőmű, a VGA csak 7700), de a demo teljesen jó fut maxon (bár a demóban eléggé szegényes a beállítási lehetőség, lehet, hogy a teljesben még lehet kozmetikázni), így elgondolkoztam a beszerzésén, mert már régen fifáztam

-
Andris837
senior tag
válasz
Andris837
üzenetére
Megtaláltam! A menedzser feladatai között volt a második feladat a klub átnevezése. Kár, hogy 1 törlésembe került.
A kérdésem még az lenne, hogy amennyiben elfogynak a törlési lehetőségek, már nem tudok csapatot csinálni? Ha esetleg közbejönne valami... 
Nem szeretne valaki egy FUT GY.I.K.-t csinálni?

-
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Andris837
üzenetére
A Világklasszis fölött még van Legendás és Ultimate szint is. FUT-on sokan már ott játszanak, mert ott olyan csapatot raksz össze ami neked legjobban megfelel, így magasabb szinten is könnyebben el lehet verni a gépet.

FIFA 14 topicba is szerveztek anno páran PC-s bajnokságot, de nem tudom mi lett belőle, mert én Xbox360-on tolom.
-
-
Rypejakten
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
a Barca amúgy szerintem kínosan szar a 15-ben, Busquets lassú, a két törpspanyol meg nem tud védekezni, amikor velük toltam, orosz rulett volt egy-egy elrontott kontra után labdát szerezni.
nekem a PSG és a Napoli jött be, előbbinél Matuidi és Motta, utóbbinál Behrami és Inler faszán darál a középpályán. -
-
-
válasz
Andris837
üzenetére
Nah ez szuper

Azért mert a víz kiver a lemezes módszerektől, meg úgy általában mindig ha lemezről van szó

Egyébként csak kíváncsiságból, ha egyszer már regisztráltam a kulcsot Origin-en, akkor a továbbiakban nem tudom már eladni a játékot másnak mondjuk 1 év múlva, ha már nem lesz rá szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kérdésem még az lenne, hogy amennyiben elfogynak a törlési lehetőségek, már nem tudok csapatot csinálni? Ha esetleg közbejönne valami...