- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabee pee
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap megvettem a FIFA 10 nevű játékot PC-re. De ha már kifizettem érte ennyi pénzt, akkor szeretnék is online módban játszani. Létrehoztam egy EA fiókot, megadtam egy személyiség nevet. Kaptam is a sikeres regisztrációról egy e-mailt. A hivatalos oldalon regisztráltam is a játékomat a telepítő kóddal, amit sikeresen el is fogadott. De a játékban nem tudok bejelentkezni! Megadom az általam regisztrált személyiség nevet és jelszót, de azt írja ki hogy sikertelen bejelentkezés, nézzen utána a hálózati kapcsolatának vagy ellenőrizze az adatait! Valaki meg tudná indokolni, hogy miért nem sikerül belépni? Vagy talán még túl korai lenne, hiszen még csak most jelent meg? Vagy meg tudná valaki erősíteni hogy jól próbálkozom? Tehát belépésnél nem az e-mail címet adom meg hanem a regisztráció során megadott személyiség nevet és jelszót és nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Napelem
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest