- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
Skaccok!!
Egyre egyértelműbb számomra, hogy sajnos nagyon összecsapták, esetleg nem tesztelték eleget a játékot. Megmagyarázhatatlan dolgok, mint már páran említettétek, ami gól az nem gól, ami nem gól az gól ...??

Tegnap találkoztam mégegy buggal, egy hálósszaggató gól
).....bevittem a kapuba a labdát és kiszakadt a háló.....góóól...
A mellélőtt Chelsea gólról már beszéltem ami végül is gól lett...
Úgy látszik Czech kapus csapata nem csak gólt nem tud kapni, de ami mellé megy az is gól nekik..... Kissé Bugokkal felturbózótt Premier Ship bajnokkal van dolgunk..

Személy szerint nem szeretem a Chelsea-t ráadásul....
Viszont legjobban az idegesít, hogy néha el sem indul !!!!! Ismétlem el SEM INDUL a játék, kifagy, mielőtt bejönne a kezdő kép. (EA Sports) .
Tegnap raktam újra mindent a gépen, friss WINXP, friss driver (5.9 catalyst) friss hang driver, mindenhez. Logitech Controller, felinstall a játék, erre kifagy... és ez NEM EGY CRACKELT VÁLTOZAT, EZ AZ EREDETI DVD-s 12990 FT-ért!!! Megéri megvenni???? Nem hiszem, hogy a configommal lenne valami problem, mindenesetre fura...

Fast beállításnál egyszerűen (számomra) pro fokozaton játszhatatlan, az AI kissé idegesítő, tényleg egyik csapat sem ismeri a csapatjátékot, az '' egyedül cipelem, nem lehet elvenni tőlem a labdát, majd 1 passz'' dominál minden csapatnál. Sok a sztár
Pro fokozatra jellemző még, hogy pl. kapuralövések aránya 26-3, mégis kikapok 1-2 -re....ezt még gyakorolni kell. Nem mondom, előfordulhat az életben, de nem minden meccsen...könyörgöm...
Kissé csalódás, nézzük csak azt a PES5-öt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- LEGO klub
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Battlefield 6
- Assetto Corsa EVO
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Exkluzív órák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

).....bevittem a kapuba a labdát és kiszakadt a háló.....góóól...