Új hozzászólás Aktív témák

• mfranky

őstag

Skaccok!!

Egyre egyértelműbb számomra, hogy sajnos nagyon összecsapták, esetleg nem tesztelték eleget a játékot. Megmagyarázhatatlan dolgok, mint már páran említettétek, ami gól az nem gól, ami nem gól az gól ...?? :F:F
    Tegnap találkoztam mégegy buggal, egy hálósszaggató gól :))).....bevittem a kapuba a labdát és kiszakadt a háló.....góóól...:)
    A mellélőtt Chelsea gólról már beszéltem ami végül is gól lett...:)) Úgy látszik Czech kapus csapata nem csak gólt nem tud kapni, de ami mellé megy az is gól nekik..... Kissé Bugokkal felturbózótt Premier Ship bajnokkal van dolgunk..:) :C
    Személy szerint nem szeretem a Chelsea-t ráadásul....:)
    Viszont legjobban az idegesít, hogy néha el sem indul !!!!! Ismétlem el SEM INDUL a játék, kifagy, mielőtt bejönne a kezdő kép. (EA Sports) .
    Tegnap raktam újra mindent a gépen, friss WINXP, friss driver (5.9 catalyst) friss hang driver, mindenhez. Logitech Controller, felinstall a játék, erre kifagy... és ez NEM EGY CRACKELT VÁLTOZAT, EZ AZ EREDETI DVD-s 12990 FT-ért!!! Megéri megvenni???? Nem hiszem, hogy a configommal lenne valami problem, mindenesetre fura...:C:C
    Fast beállításnál egyszerűen (számomra) pro fokozaton játszhatatlan, az AI kissé idegesítő, tényleg egyik csapat sem ismeri a csapatjátékot, az '' egyedül cipelem, nem lehet elvenni tőlem a labdát, majd 1 passz'' dominál minden csapatnál. Sok a sztár :) Pro fokozatra jellemző még, hogy pl. kapuralövések aránya 26-3, mégis kikapok 1-2 -re....ezt még gyakorolni kell. Nem mondom, előfordulhat az életben, de nem minden meccsen...könyörgöm...
    :DD
    Kissé csalódás, nézzük csak azt a PES5-öt!
    :C;)

Új hozzászólás Aktív témák