Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz #70869248 #61 üzenetére

nem hiszek ebben a pörgök-forgok dologban, mert egy versenyautónál a legfontosabb dolog az hogy kezelhető legyen..akkor megy végig egy körön, és akkor megy végig egy versenyen. - még ehhez annyit, hogy igazából minden autó jól vezethető egy bizonyos határig, mármint az autó azért van hogy lehessen vezetni, de bármelyik autót el lehet dobni ha folyamatosan a határon autózik az ember és feszegeti a határokat, egyszer csak hiba lesz valahol :)

Amúgy a kerekek kipörgetését azért írtam, mert itt jóval nehezebb, még 1-esben is kipörgetni a kereket, mint az F1-es rFactor modokban ... ezt furcsállom. A valóságban is ilyen nehéz lenne? Pl álló helyzetből indulásnál ... baromi erős a motor és baromi kicsi a hátsó kerekekre nehezedő súly álló helyzetből induláskor... viszont bazi nagy slick gumik vannak hátul...

törölt tag

válasz #70869248 #61 üzenetére

A koncentráció legmagasabb szinten tartásához lenne még egy gondolat :)
    4 vagy 5 éve mentem egy versenyt az akkori NR2003-s Nascar mezőnnyel (ritka színvonalas mezőny volt), mivel akkor kezdtem GTP-zni, és gondoltam kipróbálom...nem volt egy nehéz pálya, és akkor már lehúztam asszem két évet online ligázva.
    De 28-29 kör körül kiálltam.
    Minden jó volt igazából, csak 3-n mentünk egymás mellett, és előttem-mögöttem is persze az akkoriban talán 20 fős mezőny, éles tempóban.
    ..emlékszem rá, borzalmas élmény volt megtapasztalni ahogy egyre nehezebben uralom/kontrollálom a helyzetet....és 20valahány kör nem sok, hisz 200-300-t mentek.
    Szal szimben nehéz megtapasztalni mi is ez, amikor tényleges nyomás van az emberen, és a technikát valóban fejben kell tartani, lereagálni és használni-kezelni...figyelni a hőfokokra.
    Nekem egy ennyire extrém tapasztalás kellett, hogy rájöjjek ..egy-egy autó jobb és bal oldalt egy méterre, egy-egy autó előttem mögöttem egy méterre és mindenki mozog alig hallom a saját motorom :D, ez kellett hogy kizökkenjek a langyos vízből.
    ....ezért van hogy jönnek jó teniszezők, szemre mindent tudnak és még is elfáradnak egy top játékos ellen 3 vagy 5 szettben...és nem kondiban, mert az van. :)
    na mindegy...csak még ide tartozott, ezt nehéz leszimulálni az a lényeg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés