Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
üzenetére
nem hiszek ebben a pörgök-forgok dologban, mert egy versenyautónál a legfontosabb dolog az hogy kezelhető legyen..akkor megy végig egy körön, és akkor megy végig egy versenyen. - még ehhez annyit, hogy igazából minden autó jól vezethető egy bizonyos határig, mármint az autó azért van hogy lehessen vezetni, de bármelyik autót el lehet dobni ha folyamatosan a határon autózik az ember és feszegeti a határokat, egyszer csak hiba lesz valahol

Amúgy a kerekek kipörgetését azért írtam, mert itt jóval nehezebb, még 1-esben is kipörgetni a kereket, mint az F1-es rFactor modokban ... ezt furcsállom. A valóságban is ilyen nehéz lenne? Pl álló helyzetből indulásnál ... baromi erős a motor és baromi kicsi a hátsó kerekekre nehezedő súly álló helyzetből induláskor... viszont bazi nagy slick gumik vannak hátul...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A koncentráció legmagasabb szinten tartásához lenne még egy gondolat

4 vagy 5 éve mentem egy versenyt az akkori NR2003-s Nascar mezőnnyel (ritka színvonalas mezőny volt), mivel akkor kezdtem GTP-zni, és gondoltam kipróbálom...nem volt egy nehéz pálya, és akkor már lehúztam asszem két évet online ligázva.
De 28-29 kör körül kiálltam.
Minden jó volt igazából, csak 3-n mentünk egymás mellett, és előttem-mögöttem is persze az akkoriban talán 20 fős mezőny, éles tempóban.
..emlékszem rá, borzalmas élmény volt megtapasztalni ahogy egyre nehezebben uralom/kontrollálom a helyzetet....és 20valahány kör nem sok, hisz 200-300-t mentek.
Szal szimben nehéz megtapasztalni mi is ez, amikor tényleges nyomás van az emberen, és a technikát valóban fejben kell tartani, lereagálni és használni-kezelni...figyelni a hőfokokra.
Nekem egy ennyire extrém tapasztalás kellett, hogy rájöjjek ..egy-egy autó jobb és bal oldalt egy méterre, egy-egy autó előttem mögöttem egy méterre és mindenki mozog alig hallom a saját motorom
, ez kellett hogy kizökkenjek a langyos vízből.
....ezért van hogy jönnek jó teniszezők, szemre mindent tudnak és még is elfáradnak egy top játékos ellen 3 vagy 5 szettben...és nem kondiban, mert az van.
na mindegy...csak még ide tartozott, ezt nehéz leszimulálni az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ez kellett hogy kizökkenjek a langyos vízből.