Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
58,8-nál már nem könnyű szvsz...aztán lehet hogy csak nekem

Nem tudom...nálam is véleményes kicsit, de nálam véleményes az összes F1
vagy el van túlozva a tapadáshiány, vagy egyszerűen sok a legtöbb cuccnál amit próbáltam,..ráadásul nekem is mint mindenkinek meg van a saját elképzelésem milyen lehet egy F1-s verda
...és az én elgondolásom szerint egészen máshol van a nehézség, nem hiszek ebben a pörgök-forgok dologban, mert egy versenyautónál a legfontosabb dolog az hogy kezelhető legyen..akkor megy végig egy körön, és akkor megy végig egy versenyen. Én elhiszem hogy a szimekben ez egy újraindítással megoldható, de ahol eurotizmilliókról beszélünk egy autó esetében, az máshogy kell hogy működjön.
Tehát én nem attól esek kétségbe, ha egy versenyautó vezethetőnek tűnik, pláne egy F1 ahol már 80-nál kőkemény leszorítás van (az meg ugye egy pillanat).
A nehézség a fizikumban, a kényelmes üléspozícióban, fejben...és a koncentráció állandó legmagasabb szinten tartásában, valamint a határ letapogatásában lenne szvsz.
az autó vezetése sztem a top idő-2mp az nem hiszem hogy bonyolult lenne.
A technikát tanulni kell, a karbonfékek technikáját meg a sok kütyüt....most igazából csalok mert Biaggi szavait idézem
De a lényeg..vagy hát amit ő írt, az olyasmi, hogy amikor beleülsz és megteszel jó pár kört, akkor tanulni kell a technikát, és a vezetés milyenségét, és aztán...jó pár körrel később elkezded elhinni hogy 5 másodpercre meg tudod közelíteni a profikat, több körrel később elhiszed hogy 2 másodpercre meg tudod közelíteni a profikat...és ott el kezd elvállni a sz'r a víztől, mert ez vagy sikerül vagy nem.
Az utolsó egy másodperchez már szükséges a tökéletes kondi, az hogy mindent ösztönösen csinálj a technikában és a pályán.
Az utolsó fél másodperc viszont rejtély.
...ezt írta, ő nem került be az 1mp-n belülre, de ezt a részét neki is magyarázták amikor kipróbálhatta a Ferrari-t (Biaggi motorversenyző, és amikor a Malboro Yamaha-nál ment akkor többször is tesztelte a Ferrari-t..én meg '93 óta bírom
)
Szal neki megvolt a kondija, és hozzá volt szokva a legmagasabb technológia használatához, a koncentrációval sem volt baja...pályát is tud tanulni, 'eggét is használja a tapadásvesztés érzéséhez
..szal és nem az autó kezelésével volt baja, nem pörgött-forgott, igaz nem is jutott el az autó határáig, mert ahhoz több kell.szerk: a tökéletes kondi alatt sztem speciális izmokra gondolhatott, mert a kondija neki jó (csak hát persze motorra), meg lehet hogy elnagyolta..hiszen többször is tesztelte a Ferrari, és aztán a Midland-t is esőben..ott meg is forgott párszor, asszem a hivatalos oldalán vannak fent videók..majd ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest