Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Bizony. Azért amúgy az egész országból nem annyira. Gondolj bele; csak a mi évvfolyamunkból kb 10 embernek lett volna ennyi pontja, ha oda akarna menni. És vannak ugye akik nem érettségi után... szóval reális. (én is beírtam amúgy, 4. ''biztonsági'' helyre... a 117 pontommal. :) )
-
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem így jobban tetszene neki is; tedd bold-ba! :)
Gigabyte GA-7VAX, AMD AthlonXP 2000+, 2x256 MB DDR333 Infineon RAM, Inno3D GeForce4 Ti4200 64 MB 4xAGP, Philips Rhytmic Edge, Philips 16*/10*/40* CD-RW, Asus E-616 16*/48* DVD-ROM, WD 800JB 80 GB 7200 rpm 8 MB cache, Samsung 757 MB --- AMD - You Have The Power! -
PeliScan
addikt
Én is, amikor itthon megláttam a megoldókulcsot. :) Jah, másik esszé;nyugatrómai birodalom hanyatlása... vhogy nem volt kedvem gondolkozni, de azért mégis villantani akartam, hogy vágom én a dátumokat: 476 helyett így idítottam:
''A birodalom 1076ban bekövetkezett felbomlásást az ismétlődő barbár betörések, a népvá....'' :) -
PeliScan
addikt
Nem elsz senki más innen bölcsész..? :)
-
PeliScan
addikt
Engem is, ELTE-BTK szoc. :)
Grat minden sorstársnak! :C
Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest