Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a személyeskedést mellőzzük! a topikot takarítottam.
-
zsuzsy
csendes tag
"a másik legjobb, hogy nekem xy pontom van szerintetek elég lesz-e?
namind1 majd felnőttök
"ehez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem azért van ez a fórum hogy beszélgessünk, kérdezzünk, esetleg kikérjük más véleményét az adott témában..de lehet csak én gondolom rosszul..
másrészről sztem semmi köze nincs a gyerekességnek, ahoz, ha valaki érdeklődik, hogy mennyi esélye van..de legyen igazad... -
Senhi
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hopp... tényleg.
Fordítva gondoltam.
Szóval a 420-at és a 421-et tessék kicserélni a szövegben. -
zsuzsy
csendes tag
hmm..ez igy valóban logikus is..

-
harry
veterán
Végül is logikus. Mondjuk ez akkor azt is jelenti, hogy abszolút csak tippelni lehet, hiszen akkor minden évben a jelentkezők teljesítményétől függ. De gondolom akkor is lesz egy alsó határ, mert ha valamilyen negatív csoda folytán az első ~25 fő után mindenkinek 300 körüli pontja lesz, akkor sem veszik fel azokat, pedig beleférnének a keretbe. Mondjuk ezen végképp fölösleges gondolkodni, csak úgy eszembe jutott.
-
zsuzsy
csendes tag
és ha megvan, hogy mondjuk 60 és 120 között van a felvehető létszám, akkor mi alapján döntik el, hogy akkor hány embert vesznek fel összesen?
(mondjuk 100at)(lehet ez hüje kérdés, de nemigazán értem az ieneket
) -
Jenő
aktív tag
Az intézményektől nem függnek a ponthatárok (max. abból a szempontból, hogy az adott szakra hány helyet sikerül biztosítaniuk), illetve nem "visznek" le vagy fel ponthatárokat sehova. Minden attól függ, hogy az adott 80 (most mondtam egy számot) helyre bekerülni vágyó 500 (még egy számot mondtam) emberből kinek hány pontja van, és a 80. legtöbb pontot elért jelentkező pontszáma lesz a ponthatár, a többi 420 embernek meg megköszönik a próbálkozást (vagy máshova kerülnek be, de ez jelen esetben irreleváns).
-
zsuzsy
csendes tag
Sziasztok!
Én uj vagyok itt. Pécsre jelentkeztem pénzügyre meg gazdálkodási és menedzsmentre.
Elvileg 401 pontom lesz..Ami sztem nemtul jo..Szal szerintem nem sok esélyem lesz bejutni..Tavaly 124 meg 126 volt a ponthatár.
Ti mit gondoltok, van esélyem 401 pontal? -
Tomics
addikt
Köszi a válaszokat, hát akkor várok türelmesen, hátha 24-ére meglesz.
-
doddencs
senior tag
Nekem is BME mérnökinfó a betervezett, első helyen az van jelölve.
A második pedig a gazd. és menedzsment. Előbbire 426, utóbbira 444 pontom lett. 
Elvileg elég pontom lett, mindkettőre.

Tomics: Én mindent postai úton rendeztem, s már a felvi.hu alapján is mindent feldogoztak, s megfelelő pontokat ínak.
-
harry
veterán
Na, még egy hét a pontokig (ha jól tudom), még nem jelentkeztem, majd csak jövőre, de azért érdekelne, hogy ha így marad egy év múlva is, akkor mit érnék el. Amúgy BME mérnökinfó a tervezett.
-
Tomics
addikt
Nektek is nullát ír a tanulmányi pontokra?
-
XSiGma
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
jajjjj okoska képzeld sikerült a misszio és elküldtem mindent amugy meg tudtommal nem kérdeztem hogy mit gondolsz milyen esélyekkel felvételizek
-
Jenő
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Attól, még hogy személyeskedsz, ugyanannyi esélye van neki is, mint neked vagy bárki másnak, hogy valahova felvételt nyerjen.
-
Daneeka
senior tag
Én április vége- május eleje körül kaptam egy levelet amiben a személyes adataim, nyilatkozatok és a jelentkezési sorrendem volt. + Diákigazolvány igénylési csekk. Az volt a neve, hogy Regisztrációs levél. Na ennek a levélnek a fejlécébe van többek közt a Felvételi azonosító számod. Ha nem kaptál ilyen levelet az gáz sztm.
Továbbá amit feladtál postán arra rá kellett volna írnod a F.A.SZ. -t. (király rövidítés mi?
) Na de neked nincs ilyen számod, szóval én felhívnám őket a helyedbe. Kezdésnek pl. ezt: 0614773131, vagy a topikba szereplő előző telszámot. -
XSiGma
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
és még bölcs is.....hihetetlen

-
XSiGma
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hihihihi én is büszke lennék magamra
azt képzeld el hogy szerintem az lett volna logikus hogy ezek az eredmények már egy központi rendszerbe mennek és nekem már nem kell beküldözgetnem semmilyen faszságot.de ez gondolom tul egyszerű lenne ezek szerint. -
tildy
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
[link]
Az új felsőoktatási törvény szerint már nem az első, hanem egy diploma ingyenes. Magyarul: aki költségtérítéses képzésben szerezte első oklevelét, jelentkezhet államilag finanszírozott képzésre, és ha teljesíti a követelményeket, föl kell venni. -
Sk8erPeter
nagyúr
Olvastam, de XSiGma arra se vette a fáradságot, hogy legalább egy kicsit utánanézzen a dolgoknak: "egész pontosan mit kell elküdeni még és vajon hogy lehet h semmilyen felvételi azonosítot nem kaptam" [link] És ezt küldi július 11-én, amikor már lejárt a határidő...
Szerinted ilyen mentalitással és ennyi ésszel hova veszik fel?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm, tildy, nem is tudod, milyen hálás vagyok, hogy megnyugtattál...
Azért amit Grass állított, az enyhén szólva megalapozatlannak tűnt, úgyhogy örülök, hogy leírtad a szobatársad esetét...
Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki nem elégedett az első diplomájával, és akar csinálni egy másodikat...

-
tildy
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez nem így működik.
H avalaki költségtérítésesként kezdett egy sulit, vagy végig is csinálta, akkor még jogosult államilag finanszírozott képzésre. (legalábbis úgy van , hogy a szobatársam is ktg-sen csinálta az első diplomáját, így most a 2. diplomája államilag fnanszírozott). -
Jenő
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Miért bukta volna a felvételit? Nem olvastad Daneeka esetét? Gondolom, nem csak az ő eredményeit kapják meg központilag.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Annyira nagy dolog lett volna felemelni azt a rohadt telefonkagylót, és megbeszélni velük, és/vagy írni egy indoklólevelet a feladott dokumentumok mellé??
Hát még mindig nem érted, hogy a felvételi azonosítód a jelentkezési lapon volt, és azt le kellett tépni???
Kb. fél perc alatt találtam az alábbi tájékoztatót Google barátom segítségével: [link]
Nem gondolod, hogy már egy kicsit el vagy késve az aggodalmaskodással???
Könyveld el úgy, hogy buktad a felvételit, bocs a nyers stílusért, de ha ennyit bénázol, akkor gondolom nem is tölthetted ki jól a felvételi lapot sem... 
Lásd itt a tájékoztatót: A JELENTKEZÉSI LAP ÉS KITÖLTÉSE (A JELENTKEZÉS MÓDJA)
"a) A felvételi azonosító
Minden jelentkezési lap egyedi vonalkóddal és azonosító számmal van ellátva. Ez az ún. felvételi azonosító látható a jelentkezési lap első oldalának fejlécében és a kitöltési útmutató egyik oldalán is.
A felvételi azonosítót tartalmazza az eljárási díjak befizetésére szolgáló készpénzátutalási megbízás (sárga csekk) is, ezért fontos, hogy a benyújtott jelentkezési laphoz tartozó csekket fizesse be!A jelentkezési lap beérkezése után ezen a felvételi azonosítón tartják majd nyilván adatait. A felvételi eljárás során a tájékozódás vagy ügyintézés során elsősorban erre kell hivatkoznia, ezért érdemes a felvételi azonosítóját tartalmazó kitöltési útmutató oldalát mindenképpen megőriznie.
A felvételi azonosítóját tartalmazni fogja a jelentkezés beérkezésének visszaigazolását célzó regisztrációs levél is, amelyet a jelentkezési lapok feldolgozása után kap minden jelentkező."
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez azért elég furcsa: mi van akkor, ha valakinek (itt most nem magamról beszélek, hanem feltételezek egy esetet) közvetlenül gimi után nem sikerült a felvételije államilag finanszírozott képzésre, ezért költségtérítésesre veszik fel (amit későbbi helyre jelölt meg), de az illető rájön, hogy ő inkább következő évben egy másik fősulin, egy másik szakon, ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT formában szeretne továbbtanulni, mert nem bírja anyagilag és/vagy nem érdekli az adott szak?
Akkor onnantól kezdve elásta magát, és már többet nem tud államilag finanszírozott szakra járni, csak azért, mert lehúzott egy évet egy szar költségtérítéses suliban??
Ez enyhén szólva is felháborító lenne...

Nem küldtél linket, ami olyan oldalra mutatna, ami arról szól, amit állítasz, ezért még nem tudom, mit higgyek...

-
XSiGma
aktív tag
-
Grass
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Anno amikor felvételiztem így volt. Most ebben az „új” rendszerben van egy csavar, mely szerint a diákok egy bizonyos százaléka helyet cserél az államilag finanszírozott és a költségtérítéses képzésen a tanulmányi eredményük alapján (ha jól tudom). De ettől eltekintve, valószínűleg az előbb említett szabály továbbra is érvényben van.
-
Grass
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Amint beiratkoztál költségtérítéses helyre (akár csak egy fél évre is), onnantól nem járhatsz államilag finanszírozott képzésre.
-
Daneeka
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na beszéltem két számmal is. Végül a Felvi.hu ügyfélszolgálata (asszem) 0614773131 adta meg a választ. Nem tudok pontosan idézni de azt mondta, hogy az érettségi bizonyítvány és 4. évvégi bizonyítvány beküldésének csak valami ellenörző szerepe van, mert jártak már úgy, hogy a suli miatt kevesebb pontja lett az embernek.
A tanulmányi pontjaim egyébként érvénytelenek a 12. évvégi bizi hiánya miatt, viszont az érettségi bizonyítványom megkapták központilag.Na de a legjobb, hogy még elfaxolhatom nekik a fénymásolatokat valamilyen indok csatolásával (pl. nyaraltam)
Pedig már olyan jól elterveztem egy nyugis évet

-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Mit tudtok arról, hogy egy elvégzett költségtérítéses szak után (diploma kézhezvételét követően) lehet-e ténylegesen államilag finanszírozott szakra menni?
Én eddig úgy tudtam, hogy mivel még nem használtam ki az államilag támogatott éveket, ezért erre még van lehetőség.Szerintetek?

Előre is kösz...

-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát én eddig úgy tudtam, hogy az szopás, ha egy ilyen IGEN LÉNYEGES dokumentumot elfelejtesz beküldeni, mint az egyik legfontosabb okmány a felvételi pontszámaid kiszámolásához: az érettségi bizonyítványod és a 4. évvégi bizonyítványod...
De nem akarok feleslegesen riogatni senkit.
Én úgy tudtam, hogy ha valamit nem küldesz be júl. 10-ig, ami alapvetően befolyásolhatja a felvételi eljárást (hogy milyenek lettek az eredményeid), akkor cse$zheted.
De persze LEHET, hogy mivel megkapják központilag, ezért nem gáz, és csak a nyelvvizsgák igazolása ilyen létfontosságú...

Amúgy az info@felvi.hu címen elég gyorsan válaszolnak - telefonon (189-es telefonszám, 1-es, majd 6-os mellék) meg végképp.
-
Daneeka
senior tag
Tehát sem az érettségi bizonyítványom, sem a 4 évvégi bizonyítványomat nem küldtem be és mégsem szopok?
MOD: +Info: Igen, az e-felvételin úgy néz ki csak a 11.es bizonyítványomról tudnak. A tanulmányi pontjaim 0, vagyis gondolom érvénytelen a 12.es bizi miatt, de a felvételi pontjaim rendben vannak. A felvételi duplázással van több pontom tehát a 12es bizi tán nem is kell nekik. Ja a Dokumentumok menüpont alatt csak középiskolai bizonyítvány, nyelvvizsgát igazoló dokumentum, kérelem, jelentkezési lap áll. Ezek státusza feldolgozva.
-
Jenő
aktív tag
Nem. A tanulmányi pontokat nem kötelező elküldeni, amennyiben nyílvánvaló, hogy az érettségi pontok duplázása előnyösebb. Feltételezem, hogy a te esetedben így volt, és a 11.-es jegyeidre értik, hogy feldolgozva. Az érettségi eredményeket megkaphatják központilag.
De persze csak tippelek, nem kell engem komolyan venni. -
Daneeka
senior tag
Hú basszameg. Nekem van felvételi azonosítóm, szal a jelentkezésemet elfogadták de nem küldtem meg még az érettségi bizonyítványomat és a 4es bizi másolatát. Most mi van?

MOD: a felvi.hu normálisan mutatja a pontjaim és azt írja hogy "középiskolai bizonyítvány" feldolgozva. Szal akkor az érettségi eredményeimről valahogy központilag tájékozódnak?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Netkapcsolat nélkül is lehet tájékozódni: a "Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2008. szeptemberben induló képzések" kiadvány csak egy példa a sok közül, ezenkívül még sok nyomtatott formájú irományból (pl. a Felvi magazinból is!!!) lehet értesülni az időpontokról és az egyéb tudnivalókról, tehát a netkapcsolat hiánya nem lehet mentség...
Ezt inkább úgy hívják: lustaság (végül is fél egészség...).Aki emiatt kési le az időpontokat, az meg is érdemli - magára vessen.

-
Béló
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nyugi nekem is volt olyan osztálytársam akinek nem volt netkapcsolata így ha nem szóltam volna neki hogy 10éig kell pótolni a cuccost akkor nem tudott volna róla.
Hát lehetett volna több pontom is de mind1 BME vbkra elég lesz bőven. -
Sk8erPeter
nagyúr
Azon belül: Villamosmérnöki és Informatikai Kar (VIK), 2008-ban kezdők fóruma.
Ha valakit érint.(#534) XSiGma: ez most komoly??

-
Sk8erPeter
nagyúr
"24-ét nem várom: nincs miért" Ilyen rosszak lettek a pontjaid?

Eagle16: felugró ablakok engedélyezve vannak? Esetleg add hozzá IE-ben a "Megbízható helyek" listájához... Operában (is) engedélyezd a Javascriptek betöltését, sütik fogadását!!
Ha ez sem jön be, akkor nincs több ötletem.
-
rallye
csendes tag
Aki BME-re jelentkezett nézze meg ezt a fórumot. [link]
-
Tomics
addikt
huh, kicsit lemaradtál. tegnap volt a dokumentumpótlási határidő vége. 12es bizit, érettségi bizit kellett beküldeni
azonosítót akkor kaptál, mikor megvetted a felvételi jelentkezési lapot valamikor a télen. azon volt rajta, le kellett róla tépni. szerintem hívd fel őket. -
XSiGma
aktív tag
egész pontosan mit kell elküdeni még és vajon hogy lehet h semmilyen felvételi azonosítot nem kaptam

-
Béló
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
addig dolgozzák fel legkésőbb az adatokat elvileg.
24-ét nem várom: nincs miért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Eagle16
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Operával sem megy

Pedig szerintem jól írtam be a dátumot is. (felül az x-ezés szándékos
)Rányomok hogy regisztrál, és ugyanezt az oldalt tölti be. Pedig elvileg már a pontokat kéne mutatnia gondolom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Rákattintasz a "Regisztrál"-ra, de semmi válasz? Fura. Nálam ugyanez volt korábban a "Pontszámító kalkulátor"-nál...

Még az Operát tudom javasolni próbaképpen...

De az 1 nap türelem is jó ötlet...

Béló: pontosabban 24-ére, nem? Mi van 21-én?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Béló
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is Firefox 3at használok és nálam megy
az előbb léptem be: és nekem is be kellett írnom az azonosítom és a születési évszámom és regisztrálnom kellett (eddig is regisztrálva voltam a felvin de csak így nézhettem meg a pontjaimat)
Kissé fura hogy az évvégi jegyeim csak részben vannak fenn: tehát a magyar, töri, matek 12. évvége még nincs fenn csak a többi: így csak a duplázással kiszámítható pontjaim vannak meg: remélem azért 21ére korrigálják a problémát. -
Eagle16
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most megpróbáltam azzal is, de semmi. Ugyanaz mint a Firefox-szal...na mindegy, megpróbálom holnap, hátha megjavul

-
Eagle16
addikt
Igen, azt megtaláltam. Oda be is írtam mindkettőt, de nem hajlandó tovább engedni.
-
Eagle16
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jó azért nem kell kiabálni

Miután bejelentkeztem, nálam nincs olyan hogy " Pontjaim".
Tessék, így néz ki. Itt hol találom a " Pontjaim"-at?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, bejelentkeztél, de minek nyomogatod az E-Felvételi gombot???

MIUTÁN BEJELENTKEZTÉL, A PONTJAIM MENÜT NÉZD MEG!!!
A pontjaidra vagy kíváncsi, nem? Nem jelentkezést szeretnél leadni...

Szerk.: ezt írják: "Az idén jelentkezőknek a felvételi azonosító számukat, valamint a születési dátumukat is meg kell adniuk, hogy azonosítani tudja őket a rendszer. Az én felvim jelentkezéshez kapcsolódó szolgáltatásait csak így lehet használni." ([link])
A "Pontjaim" is ezekhez tartozik.
OK, akkor kéri a születési dátumodat, miután bejelentkeztél? Vagy mi? Kicsit egyértelműbben...
Ilyenkor tudtommal csak adatmódosításra van szükség, nem kellene "Regisztrál" gombokat nyomogatnod...
És nem is kell "E-felvételi"-re menned, téged most nem ez érdekel! -
Eagle16
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Itt van ez az oldal. Azt írja hogy: "A funkció használatához be kell jelentkeznie!" Ok, bejelentkezem. Aztán e-felvételi, és ide is be kell írnom az azonosítómat, meg a születési dátumomat. ("Az e-felvételi használatához szükség van a felvételiző felvételi azonosítójának és születési dátumának rögzítésére.")
Beírom, és az van, amit lentebb írtam.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor miért babrálod a "Regisztrál" gombot, ha már regisztrálva vagy??
Ha meg be is tudsz jelentkezni, akkor meg végképp nem értem, mi a problémád...
Korábban ezt írtad: "Én nem tudom megnézni. Beírtam az azonosítomat, meg a születési dátumomat is, és nem csinál semmit, ha a "Regisztrál"-ra kattintok. (csak újra betölti ugyanazt az oldalt)"
Akkor mi a fenének nyomogatod a regisztrálást?
Firefox-szal működnie kell...(ezen az oldalon a Firefox problémázik a legkevesebbet...lehet, hogy elsősorban erre optimalizálták...) -
Eagle16
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az oldalra regisztrálva vagyok, és be is vagyok jelentkezve. Az adatokat levélben küldtem el, de csak a pontjaimat szerettem volna megnézni. (meg még egy-két dolgot)
Firefox 3.
-
Eagle16
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én nem tudom megnézni. Beírtam az azonosítomat, meg a születési dátumomat is, és nem csinál semmit, ha a "Regisztrál"-ra kattintok. (csak újra betölti ugyanazt az oldalt)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most néztem meg, már lehet látni a "Pontjaim" menüpontnál a kiszámított pontokat! Itt beszámították az informatika érettségimet, amit később vittem be, személyesen,
DE: az E-Felviben a "Dokumentumok"-ba NEM KERÜLT BELE.Tehát Gazala, még mindig biztos vagy benne, hogy a személyesen bevitt papírok is bekerülnek az e-felvételibe? Lehet, hogy beszámítják, de nem biztos, hogy felkerül a honlapra.
Viszont ha nem dolgozták volna fel az érettségimet, akkor nem stimmelne a pontszám. Szóval ezek szerint megnyugodhatok... -
Gazala
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
felkerul, majd. dolgoznak az ugyon...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért az elég para, hogy én bevittem az "érettségi tanúsítványt" még július 7-én, és bár kaptam erről igazoló lapot, de még mindig nem látom az E-Felvételi felületen, hogy egyáltalán bármilyen státuszban lenne... Magyarul nem is szerepel a "Dokumentumok" között.
Vagy ez ide nem is fog felkerülni?
Lehet, hogy csak túlaggódom a dolgot, de jobb félni, mint megijedni...
-
--peace--
újonc
Hello!
Látom már martátok egymást, hogy hülye kérdés meg ilyenek, de azért megkérdezem:
1,5 hete töltöttem fel az érettségit és a 12.-es bizonyítványt az e-felvételin. Pár nap múlva feldolgozva státuszt írt. ÁÁÁ mondom jóvan akkor. És ma nézem, azt írja feldolgozás alatt...
Ez normális??? Egyszer feldolgozva, aztán feldolgozás alatt ráadásul egy hét múlva?
Nem járt vki így?Thx
-
Tomics
addikt
Na a nyelvvizsgám és a középiskolai bizit elfogadták, már csak az érettségi van hátra. Kezdek megnyugodni, talán összeszedték magukat?

-
Eagle16
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Akkor jó, így az enyémet is el kell hogy fogadják.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Gazala
aktív tag
dokumentum potlasnal minden bekuldott papirra ra kell irni az felveteli azonositot, mert csak ugy tudnak azonositani. mas doksit nem kell kuldeni, nem kell alairas sem, semmilyen adat, csak a felv. azon.
Sk8erPeter: kedvem volt valaszolni, csak arra a kerdesre igy lehetett. tenyleg ezen ne vesszunk ossze.
-
Eagle16
addikt
A tájékoztató papírra nem volt olyasmi ráírva hogy a pótolt dokumentumokra is rá kéne írni a felvételi azonosítómat
A felvi.hu-n meg azt írják hogy rá kellett volna írni...most már elküldtem, oldják meg ahogy tudják, a személyes adataimat, az azonosítómat és az aláírásomat is mellékeltem. -
Gazala
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
egytalan nem voltam kioktato. nem engem kell sertegetni, hanem rajonni a sajat hibadra es beismerni azt. tudom, nehez. (hulye kerdeseket nem kell kitargyalni, mivel ez elveszi a targyalo felek idejet, illetve minden trivialis kerdesre van mar magyarazat)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Okostojás, ezt lehetett volna más stílusban is...
Még ha igazad is van, akkor sem kell kioktató módon kommunikálni. Ha annyira intelligensnek tartod magad, erre is rájöhettél volna...
Jenő: ebben igazad van, ezzel nincs is baj, bármit meg lehet vitatni (még a hülye kérdéseket is), csak normális stílusban. Ugye ez nem nagy kérés?

-
Jenő
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igazából te hibáztál. Attól még, hogy 16 különböző módon (direkt túlzok) küldöd el a dokumentumaidat, nem fogják hamarabb megnézni. Csak több munkát csinálsz nekik. Gondolj már bele, mi lenne ha minden jelentkező ezt csinálná, mennyivel több munkájuk lenne..
-
Gazala
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
gondold at megegyszer mit is akarsz csinalni... nalatod, nem en vagyok a buta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
namind1 majd felnőttök
"
Fordítva gondoltam.
Szóval a 420-at és a 421-et tessék kicserélni a szövegben.
(mondjuk 100at)
) Na de neked nincs ilyen számod, szóval én felhívnám őket a helyedbe. Kezdésnek pl. ezt: 0614773131, vagy a topikba szereplő előző telszámot.