Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
Az én magyartanárom ahol csak tud beleköt a dolgokba, szóval tutira nem fogja elfogadni. Sőt még szerintem abba is bele fog majd kötni, hogy én az mellett érveltem, hogy idővel a könyvek szerepét átveszik majd az adathordozók. Ez a tanár egy őskövület (ráadásul könyvmániás is egy kicsit), szerintem azt a szót, hogy számítógép csak hírekből hallja.
(írtam a fogalmazásba pda-t, pendriveot, laptopot, meg ebookot, hát nemtom. Igaz elég szájbarágósan rizsáztam ezekről a kütyükről, de úgy se fogja érteni szegényke.
) Kár, hogy nálunk magyarból nincs keresztbejavítás, mert ez a tanár nem éppen a jószívű pontozásáról híres. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(írtam a fogalmazásba pda-t, pendriveot, laptopot, meg ebookot, hát nemtom. Igaz elég szájbarágósan rizsáztam ezekről a kütyükről, de úgy se fogja érteni szegényke.
) Kár, hogy nálunk magyarból nincs keresztbejavítás, mert ez a tanár nem éppen a jószívű pontozásáról híres.