- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
StrangeFight
csendes tag
"Van lehetőség fájl műveletre, de a felhasználó közreműködésével."
Na ez viszont már üdvözlendő ! Igen kérdezzen is rá . Viszont ugyanezzel a lendülettel mi az akadálya, hogy rákérdezzen letöltés előtt is?
Nem-nem a módszerre vagyok kíváncsi, drag-n-drop vagy bármi, nekem egyetlen darab mappára volna szükségem full controllal, és azon belül full R/W joggal, ezt nem értem, hogy ennek mi az akadálya, főleg annak fényében, hogy még ráadásul felhasználói interakciót is bekér objektumonként.
És főleg annak tükrében, hogy minden alkalmazásnak csak a saját mappáján belül van egyáltalán bármilyen joga is.
Ne haragudjatok, de sem technikai sem más emberjogi akadályát nem látom annak, hogy egy UWP alkalmazás -hangsúlyozom- elvben, megtegye ezt, főleg , hogy minden egyes újabb fájlműveletkor, neadjisten session-önként egyszer rá is kérdez, hogy írhatna-e , olvashatna-e, különösen, hogy futtatásról szó sincs (tehát nem úgy megy az, hogy kiír egy vírust és le is futtatja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zaklatás. mit lehet tenni ellene?
- TP-LINK routerek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Synology NAS
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Linux kezdőknek
- Léghűtés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest