Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Tudom, bedigiztem anno. TV filmhez képest egész jó lett, csak sajna látszott rajta hogy nem öltek bele túl sok zsét... Nah mindegy.
SK feldolgozások közül jó: Ezüstgolyó, Halálsoron (ez elképpppesztően jól sikerült!), A remény rabjai (szintén zseniális), Az eminens, Tűzgyújtó, Holtáv, Carrie (nem a 2. rész), Sorvadj el!, Langolierek (sokan leszólják, nekem akkor is tetszik), Végítélet (4x90 perc, legalább 90%-ban a könyv cselekményét követi), Hasznos holmik, Tortúra, Kedvencek temetője, Creepshow 1-2, Christine.
Amiben hatalmasat csalódtam: Az (a könyvhöz képest ULTRAGYÖKÉR), Atlantisz gyermekei (az egyik legjobb könyve, a film a 10%-át aja vissza kb.), Rémkoppantók (szintén olcsó csicska film lett, jóval többet ki lehetett volna hozni belőle), Cujo (a könyvhöz képest túl light-os).
Amire most kíváncsi leszek, az az Álomcsapda (Dreamcatcher). A könyv nagyon jó volt, remélem nem b.szták el a filmet sem.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest