- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Glaz-dozfhut #143 üzenetére
Ha bitlocker futott akkor belekeverhet a TPM.
Amúgy kapcsolgathatnád oda vissza, nem történik semmi. Legalábbis nálam párszor tuning profilokat próbálgatva sokszor volt ki és be kapcsolgatva cmos clear után, Win11-et nem érdekelte. Ugyanígy secure bootot is ki be kapcsolgattam. Update is lemegy TPM és secure boot nélkül is. Még csak nem is szól érte hogy valami történt.secretgarden
Ai gyorsítás ahogy tudom videókártyán szokott lenni. De mindegyik gyártó máshogy hívja és valószínű máshogy is működnek. Win11 támogatott a (6gen?) skylake-x i9-es procim is [link] (7980xe), kíváncsi leszek 12-eshez is támogatják-e.
A képgenerálós ai-t stable diffusiont használtam nvidián (Tesla P4) és Intelen is (a770) utóbbival kellettek extra lépések hogy működjön, AMD-vel nem próbáltam. De ilyen chatgpt klón szöveges szintű dolgokhoz elég volt a proci is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest