- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Döglött Róka #6 üzenetére
Én anno a Kiwami 1-gyel és 2-vel játszottam először, aztán a 0. Időrendben a 0 az első, de elég sok utalás van benne a "jövőre", így szerintem jobb harmadiknak játszani a 0-val. Legalábbis több minden poént/utalást ért meg az ember.
Amúgy zseniális játék, minden részét imádtam, a Like a Dragon (nem Kiryu és körökre osztott), illetve az 5 (nagyrészt nem Kiryu vagy Majima, és elborult sztori) kivételével. A szamurájos verzió, illetve a Judgementek még kimaradtak. -
mike1334
veterán
Végre
Bíztam benne, hogy nem maradunk sokáig Kiryu chan nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresek ROG Ally X-et.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest