- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Tedd ujra a csomagot, vagy yum cache-bol szedd ki az rpm-bol.
Ha nem tudod melyik csomag az akkor:rpm -qf /usr/share/applications/org.gnome.Screenshot.desktop
Egyebkent hogy kesobb ne legyen ilyen problemad elsonek masold le local-ba,
~/.local/share/applications/
ala es ezt szerkeszd. -
Rimuru
veterán
válasz
joecontra #5189 üzenetére
Szia!
Temanal szerintem GTK2/3 gond van, ha mondjuk a kivalasztott temad csak gtk2 es kene a gtk3 verzio belole, vagy a gtk motor nem kezeli megfeleloen.
Firefox eseten az a dialog ami nem tetszik a GtkFileChooserDialog, gtk temat kell atallitana ahhoz hogy maskepp nezzen ki (vagy cserelheted Qt-ra).
-
-
Rimuru
veterán
Szia!
Mi lenne ha csak user módban indítanád? Ide raknád a service fájlt ~/.config/systemd/user/ kezelni meg így kéne (a saját felhasználóddal, tehát sudo nélkül): systemctl --user command rt.service.
A "User=wolf" és "WorkingDirectory=/home/wolf/" se kellene, a WantedBy= meg elvileg bármi lehet. -
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
Nem, már elég régóta nem használok DE-t, viszont nagyrészt GTK-s appok vannak fent. ~2 éve megállapodtam awesome wm-nél (előtte meg Openbox volt). Midnight Commander
-
Rimuru
veterán
válasz
Dhampir #4530 üzenetére
Nálam nem működik a menü egyiknél se (volt olyan verzió ahol nem is volt elérhető, csak Gnome alatt ilyen módon), compositor használata esetén az összes Gnome alkalmazás teteje átlátszó maximalizálva (nem néztem utána hogy kikapcsolható-e), majdnem az összes butul. Igazából (már) kb csak evince az ami szorosabban kötődik hozzá és használom is.
-
Rimuru
veterán
Nekem is Acer van, szintén UEFI. Ha legacy módban van USB-ről akkor is UEFI-ként bootol, optikai meghajtón keresztül tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest