- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
amíg nincs gl addig nem fog menni. ami azért vicces, mert nekem egy radeon 7000-en, meg intel gma 950-en is megy, ezek ugye tréfateljesítményűek a te kártyádhoz képest, csakhát a driver... szerencsédre napok vagy hetek kétdése, hogy legyen tisztességes driver az amd kártyákhoz, és akkor pöröghet a kocka
-
rokefeller
senior tag
totalcommander szerűség a gnome-commander, a tuxcmd, az emelfm2 a flybird, de a legjobb a terminálban az mc. azért nem igazán van értelme ezeknek szerintem, mert mivel nem rootként használod a gépet, így elvileg a home-od látod csak, ahhoz meg elég a nautilus, meg az hogy endezve tárolj dolgokat. ha meg root módban vagy, akkor azt valszeg egy terminálban teszed... ntfs-t meg simán bemountolod
-
rokefeller
senior tag
az 5.1 helyett 4.0 talán az alsa környékén lehet, de ezt én nem tudom, nekem csak két fülem, és a sztereó azt pont kiszolgálja :-) viszont zenelejátszásilag a vlc, hát te tudod... mint mondtam, ha felteszed a gstreamer-plugineket, akkor az összes gstreamer alapú zenelejátszónak tudnia kell mp3-at lejátszani. az xmms-t én mindig is gyűlöltem, de sokan még szeretik, szerintem ronda, bármilyen skinnel. natív gtk looks rulez
-
operator10
senior tag
ha totál nem értesz a Linuxhoz, akkor mondom hogy én anno hogy kezdtem.(Persze rengeteg szenvedés után) Szóval beláttam hogy fő a nyugalom. és tényleg rengeteget kell utána olvasni a dolgoknak.Megérteni a Linux lényegét, hogy ez nem WINDOWS! És ami a Legfontosabb: Egyszerű, felhasználóbarát, mondjuk Suse
Distrib-el kell kezdeni
Bár szerintem pölö ubuntu már egész felhasználó, kezdő barát. persze ott sincs alapból:mp3, avi, nc, és sorolhatnám. De van automount
Én egyébként elsőnek xmms-t javaslom. hasonlít a winben megszokott vinamphoz, és alapból rendesen, egyszerüen, gond nélkül felmegy. Skin-estől, mindenestől
Egyszerű beállítani, és ha szerencsés a konfigod minden ok lesz.
na joccakát -
rokefeller
senior tag
na, akkor tegyél fel egy yumexet:-) terminál megnyit/ "su -" beír, rootjelszó megad/ "yum install yumex" parancs kiad. majd kell egy y, és felmegy. aztán firefox-szal meglátogatod a rpm.livna.org oldalt, megkeresed a release rpm-jét, klikk, letöltés helyett megnyitás a szoftvertelepítővel, de elvileg ezt ajánlja fel a firefox alapból. ha ez fent van, akkor a menüben megkeresed a yumexet, és elindítod, majd a keresőjébe beírod hogy gstreamer... keres, a megjelenő listából kiválasztod a gstreamer-plugins- kezdetűeket, majd a keresőben rákeresel az exaile-re, és azt is bejelölöd, ha ez megvan, akkor jobb alul process queue :-) ezután exaile megkeres, mp3 gyűjtemény beszkennel, é ööm é bódottá :-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PNY Quadro P600
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest