Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hello, pár kérdésedre válaszok:
1: a bootmenüt a /boot/grub/grub.conf szerkesztésével tudod átállítani, de mivel nem szereted a terminált, keress a csomagok közt boot-ra, mert van erre grafikus eszköz is, system-config-boot a parancs asszem, de a csomagnevét pontosan nem tudom:-)
3: a csatolás elvileg 8 alatt már úgy működik hogy ha ráklikkelsz a nautilusban a meghajtóra, a policykit megkérdi a rootjelszót, és elmenti, onnantól kezdve csatolhatod. ha régebbi rendszered van, akkor marad hogy rootként bemountolod a megfelelő jogosultságmaszkkal, vagy beteszed az fstab-ba
5:szerintem a firefoxban van könyvjelző export és import:-) de ha nincs, csinálj egy valami on-line bookmark cuccra accountot, mint pl a del.icio.us és szinkronizáld azzal oda vissza :-)a keverős kérdésedre meg, lehet hogy itt mosz engem megköveznek, de használd a pulseaudio-t,és annak a keverőjét, mert bár még messze nem hibátlan, de az a jövő (a többi linuxon defaultból az a jövő, fedorán default jelen :-) ) és ha működik, akkor igen prímán használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest