Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
A gép egy Dell GX150 (alacsony fogy., kicsi zaj, bazi nagy vinyó - teljesen jó arra hogy 7x24-ben fusson), ennélfogva az olvasó egy kicsit háklis, nem mindíg és nem mindent olvas - viszont eddig elvoltam vele.
A hiba a netes telepítéskor jelentkezik, gyakorlatilag akkor venné kezdetét a tényleges fájlmásolgatás. Addig viszont eljut, hogy az images-ből a stage2-őt letölti és futtatja - sz'al a DVD biztos hogy jó (egyébként arról telepítettem ezt a notebookot is, amiről most írok
) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.