Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
operator10 #733 üzenetére
ő, én annyit tennék hozzá az előbbiekhez hogy egyrész megerősíteném amit vladi mondott, nyjrd ki a hülye yum-updatesd a szolgáltatások közt, ha nem létfontosságú hogy buborékos értesítést kapj a rendelkezésre álló frissítésekről, mert sokszor beakad, ha nincs net vagy épp darabos (ami wlan-nál előfordulhat), és ha fut, lockolja a yum db-jét, szal nem tudod a yumot használni. frissíteni kézzel nem nagy cucc, és akkor legalább megy a yum ha akarod. ha meg hiányzó függőséget találsz, várj egy picit, előfordul hogy valamelyik mirror nincs szinkronban, vagy kimarad egy csomag, elég ritkán szokott, de ma pont volt egy időszak amikor az updates repo pont nem volt elérhető. általában pár perc alatt megjavul. dc-re meg van még az mldonkey, amit elég sok hálózathoz hozzá lehet applikálni, asszem dc-hez is
-
Vladi
nagyúr
válasz
operator10 #733 üzenetére
Jellemző, ha sok frissítés van, összeakadnat. Javaslom néhány dolgot frissítés egyszerre. Amit nem enged, azt hagyd későbbre, ha már lesz újabb csomag.
Egyszer csak elfogy.
(Livnának ehhez sok köze nem lehet, mivel elvileg semmit nem ír felül a Fedora repóból.)dc:
Valknut, illetve forrásból minden további nélkül felmennek a kliensek. (Most nem tudom melyek az aktuálisak, LinuxDCpp meg még vagy kettő volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest