Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csendes

addikt

válasz csendes #4843 üzenetére

Linux Deploy és gnome-shell (GS) androidos okostelefonon llvmpipe driverrel fejlemények:
    Fedora 21: gnome-classic módban a nautilus elindul, programok indíthatók, de a WM nem megy
    Debian Wheezy: GS 3.4 csak fallback módban megy (akkor is, ha az llvmpipe-ot whitelist-elem), ami nem lenne még baj, viszont a caribou indítás után azonnal elszáll, nincs képernyős billentyűzet.
    Arch Linux: Kapásból elindult rajta a GS 3.14.2, megy a képernyőn a billentyűzet is, de 1920x1200 felbontással megy és ezért (és a szoftver renderelés miatt) nagyon lassú. GS-ben hiába vettem lejjebb a felbontást, nem reagált rá. Ezt próbáltam beírni az xorg.conf-ba, de erre el sem indult:
    Section "Monitor"
    Identifier "Monitor0"
    Option "PreferredMode" "1280x720"
    EndSection
    Lehet, hogy a "Screen"-ben is definiálni kellett volna a Monitor0-t? Vagy alapból nincs 1280x720 mód? (a GS viszont felajánlotta, csak utána mégis maradt az 1920x1200 felbontás)
    Még próbálkoztam E19-cel Arch Linux-szal, de kiderült, hogy a mobil felülethez szükséges "illume2" modul annyira ingatag, hogy bele sem fordították a bináris csomagba, aki forráskódból ABS-sel fordította, annak pedig nem működött.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés