Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
A RH
megvettetámogatja az ingyenes CentOS-t, azért, hogy nehogy már az Oracle Linux (ami gyakorlatilag RH átnevezve) felvásárolja azt vagy az egyelőre ingyenesen is elérhető verziójával piaci részesedést szerezzen.
A Scientific Linux-ot itt elmagyarázzák [link] hogy miért kell, mondjuk én nem értem, dehát azért fizikusok, mert úgy tudnak elmagyarázni dolgokat, hogy senki nem érti.
Mondjuk úgy, hogy néhány csak tudományos körökben használt szoftvert illesztenek hozzá az RH Linuxhoz, így ezzel már nem kell az időt vesztegetni a kutatóintézetekben és mivel teljesen egységes az alap, könnyű az adatok, szoftverek megosztása, nincsenek kompatibilitási gondok. -
Vladi
nagyúr
Persze, sokszor ki lett tárgyalva. Én is leírtam párszor. (sokszor
)pl: centos 1# hsz.
centos mögött nem 1 ember áll, hanem vagy egy fél tucat, akik csak ezzel foglalkoznak. Mostanában már a red hat adja érte a fizetésüket. Meg még vagy 2 tucat, akik hozzátesznek ezt-azt. Plusz az extra repók. Plusz a repó amit a fedora ad nekik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk úgy, hogy néhány csak tudományos körökben használt szoftvert illesztenek hozzá az RH Linuxhoz, így ezzel már nem kell az időt vesztegetni a kutatóintézetekben és mivel teljesen egységes az alap, könnyű az adatok, szoftverek megosztása, nincsenek kompatibilitási gondok.
)