Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ööö.... Olvasgatom mijaza selinux. Azóta visszatettem a 64bites W7-et. Számolni akarok, nem linux guruvá fejlődni. Kíváncsiság képpen feltettem volna Virtualboxra, de furi dolog történik. Bejön a Fedórás boot menü, pár mp-ig olvassa a CD-t, oszt nem történik (látszólag) semmi más. Végül lecsippentettem egy kis darabkát, és arra húztam fel egy alap 20-ast. és ....
Maga egy zseni!
Kikapcsoltam, újraindítottam, és már szipkázta is a számolni való csomagot.
- Értem én (na jó inkább sejtem) hogy jó dolog az selinux, de miét nem sikitozik?
- Mit és hogyan állítsak be, hogy visszakapcsolva is pöpecül működjön?Viszont még mindég nem kerek a történet. Ahogy ubuntu alatt is, amint nekikezdene, egyből jön az üzenet: Futtatásra vár(Ütemező vár: Detection of VM Hypervisor failed)
Mivel az rpmfusion csak a legfrissebbet ajánlotta fel, ezért felvettem a virtualbox repo-t, ami felajánlott egy 4.2-est is. Feltettem a leírás szerint, és ezzel már a számolásra is hajlandó volt.Minden ekkora szo..ás linux alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi