- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller #396 üzenetére
Igen, updatelte rendesen, leszedte a korábbiakat. Már a 2.6.19 kernelt is felrakta. Nem tudom van -e értelme ennyit frissíteni, de amíg meg nem unom, csinálja. Ja és eddig még nem fagyott szerencsére, ki tudja mi lesz később.
Az eléggé tetszik hogy nem kell semmit keresgélni a neten, pl: yum install mplayer, letölti és fel is telepíti. (feltéve ha hiba nélkül megy a dolog) Meg az Nvidia vga drivere se akart felmenni, aztán az http://rpm.livna.org/fedora/6 lévő kmod-nvidia meg xorg-x11-drv-nvidia segített, de az is a csak yum segítségével.
Tudom linux nem játékra van , de akkor is akarok. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem
Egyenlőre a powernow-k8 nem müxik, meg néha hanggal is van apró gond (majd oss -sel majd talán) Majd megoldódik, de nem életbe vágó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest