Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Igen, updatelte rendesen, leszedte a korábbiakat. Már a 2.6.19 kernelt is felrakta. Nem tudom van -e értelme ennyit frissíteni, de amíg meg nem unom, csinálja. Ja és eddig még nem fagyott szerencsére, ki tudja mi lesz később.
Az eléggé tetszik hogy nem kell semmit keresgélni a neten, pl: yum install mplayer, letölti és fel is telepíti. (feltéve ha hiba nélkül megy a dolog) Meg az Nvidia vga drivere se akart felmenni, aztán az http://rpm.livna.org/fedora/6 lévő kmod-nvidia meg xorg-x11-drv-nvidia segített, de az is a csak yum segítségével.
Tudom linux nem játékra van , de akkor is akarok
. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem
Egyenlőre a powernow-k8 nem müxik, meg néha hanggal is van apró gond (majd oss -sel majd talán) Majd megoldódik, de nem életbe vágó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az ET -t nem sikerült felrakni, ahogy olvasom FC6-nál sokaknak nem sikerült. egyébként a truecombat elite miatt akartam. FC3-nál nem volt semmi ilyen problem