- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
Én szeretem látni ezeket, de annyira azért nem,hogy széthekkeljem a gnome3-at. Majd megszokom.
Viszont új kérdés is van.
Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani? -
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
ráadásul ha jól veszem ki abból a buglistából, akkor az is az alapelveik közé tartozik, hogy ezek az alkalmazások nem is kellene egyáltalán megjelenjenek sehol, csak ablakként. ami alapvetően nem is olyan probléma manapság, hogy nincs taskbar, ami túlságosan zsúfolttá válhatna a sok megnyitott dologtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani?