Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
-
szeva000
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Ehy HD4850-es ati-m van.A live cd-s dolog nekem is bekattant,hogy lehet arról kellett volna talapíteni:I,de most meg nem merem a frissítéseket ráengedni
.
De eddig a hangnál szoptam,most nagyjából jó is,VLC player fentvan.A nyomtatók még maradnak...Addig nem frissítek,míg a VGA-s dolog nem jön össze.Legalább,azután menjen tönkre

Még ma azért letöltöm a live cd-t és kiírom,hogy ha baj lesz megint.....de inkább most jobban örülnék ha az ati driver menne,mert ma nem akarok telepíteni már
az bizta,hogy lefelé nem szedtem semmit..inkább valami hiányozhat
Pedig mikor először tönkrevágtam a frissítéssel,akkor már valahogy bűvöltem színes tv kimenetet is 

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.