Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
adalbert1 #1669 üzenetére
Hát, én biztosan nem tudom, de tippem szerint semennyire nem lesz az, mert mindenből a legújabb van benne, lehet hogy mindenféle compat csomaggal be tudod üzemelni, de egyszerűbb szerintem ha inkább a CentOS tájékán kutakodsz. Az elvileg a RHEL src.rpm-jeinek a buildje, szóval amennyire lehet egyezik a Red Hat Enterprise Linux-szal. Abból ha találsz egy régebbi verziót, akkor azzal talán nagyobb esélyed lesz, mint az aktuális fedorával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged