Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Csak azért kérdeztem, ha már így szóbakerült a vga, illetve azon gondolkozok, hogy lecserélem az 3850-et valami 9600GT vagy 8800GT-re. Aminek egy kicsit elég idióta oka van: szeretnék játszani linux alatt is "újabb" opengl -es játékokkal, ami nem sok, de sajnos Radeonon még mindíg elég rapszodikusan futnak, péld doom3 demo, e.t:: quake wars (meg is vettem), szép-szép, de nem tudom mi az oka, hogy ennyire ugrál az fps és ez erződik is. quake4 valamiért még ronda is, pár textúra elég rondán elmosott. A régebbi opengles játékokkal nincs ilyen gond. Amúgy amióta megy az aiglx a mostani 3850-en, pöccre ment, semmit nem kellett módosítani az xorg.conf-on. Lehet én vagyok hülye hogy linuxon játszani is akarok vénségemre, de ez is növeli az élményt, csakúgy mint a mostani FF3 beta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest