Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Csak azért kérdeztem, ha már így szóbakerült a vga, illetve azon gondolkozok, hogy lecserélem az 3850-et valami 9600GT vagy 8800GT-re. Aminek egy kicsit elég idióta oka van: szeretnék játszani linux alatt is "újabb" opengl -es játékokkal, ami nem sok, de sajnos Radeonon még mindíg elég rapszodikusan futnak, péld doom3 demo, e.t:: quake wars (meg is vettem), szép-szép, de nem tudom mi az oka, hogy ennyire ugrál az fps és ez erződik is. quake4 valamiért még ronda is, pár textúra elég rondán elmosott. A régebbi opengles játékokkal nincs ilyen gond. Amúgy amióta megy az aiglx a mostani 3850-en, pöccre ment, semmit nem kellett módosítani az xorg.conf-on. Lehet én vagyok hülye hogy linuxon játszani is akarok vénségemre, de ez is növeli az élményt, csakúgy mint a mostani FF3 beta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest