Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Nah, akkor nehany tapasztalat. Tegnap ugy dontottem hogy eljott az ido, hogy a jol mukodo FC5-met frissitsem FC6-ra apt-get segitsegevel. A dist-upgrade problema nelkul lefutott, felrakta a csomagokat is, viszont maradt a kept-back helyen egy OpenEXR es a kde ablakkezelohoz tartozo csomagok. Az OpenEXR felrakasakor szolt a rendszer hogy a kde-t lefogja szedni, gondoltam rendben van, majd felrakom az fc6-hoz tartozot. OpenEXR fel, KDE le, aztan apt-get install kdelibs. Nah, itt ert az elso meglepetes a kde-redhat.org oldalan ahonnan az apt szedi a csomagokat a 3.5.5-os KDE van felrakva, de el se kezdi letolteni, mert hianyzik egy kde-filesystem nevu fuggoseg neki es azt nem talalja sehol. En se talaltam sehol ilyen csomagot. Anyazasok utan a felirt FC6 DVD-t vettem elo, hogy majd arrol jol felrakom, de annak meg libkdnssd csomag kellett volna, amit megintcsak nem talaltam a DVD-n. (FC5-ben ennek a csomagnak a neve kdelibs-libkdnssd volt). Ujabb anyazasok utan eszembe jutott hogy van olyan csomagkezelo hogy yum, gondoltam kap egy eselyt :o) Ezzel sikerult a KDE-t feltelepiteni, igaz nem a 3.5.5-ost hanem a 3.5.4-est, de FC6 csomag szoval jo. Nah, ablakkezelom mar volt, viszont mivel uj kernel kerult fel ezert ugye ujra felkell rakni az Nvidia drivert, ami nem sikerult, ezert a nativ nvidia driverrel hasznalom a KDE-t. A Nvidia driverre visszaterve, olvastam az nvidia foruman, hogy a kernel forrasban az autoconfig.h-ra kellene letrehozni egy config.h nevu szimlinket es igy letudna fordulni az nvidia driver, de en nem talaltam ilyen filet a kernel forrasnal, ugyhogy ezen meg dolgoznom kell majd. Elinditottam a KDE-t ami gyorsabban indult mint az FC5 koraban :o) Nosza hallgassunk egy kis zenet Xmms segitsegevel. Ugral a fogaskerek nehany masodpercig majd eltunik, Xmms sehol, mi a franc? Terminalbol inditva kiirja hogy Gdk-Error: Bad Mismatch blablabla, remek. Mar faradt voltam, de azert adtam a googlenek egy eselyt, mire kidobott egy forumot ahol irtak az xorg.conf-ba az extension-ok koze vegyek fel egy ''Composite'' ''Enabled'' opciot. Megtettem, X ujrainditas utan se volt Xmms, ugyhogy hagytam a fenebe, majd ma este tovabb szenvedek.
Kb, ennyi a tapasztalatom egyelore. Gyorsnak gyors a rendszer csak vannak hibai megint :o(
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- PlayStation 5
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest