Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Tessék:
[link]Én az FSportalt használom, mert saját szerverükről lehet letölteni és nem upload meg hasonló napi 1 letöltés.
Bár azt is ki lehet kerülni. Pl az uploaddal elindítasz 4-5 moddal idő visszaszámlálást (capcha beírása ablak megjelenik), majd egyesével letöltöd őket. -
Deer76
aktív tag
A modokról:
Én magamnak magyarítom meg beárazom és tesztelem őket.
Elég sok a hibás mod, kár, hogy a modmegosztó oldalak nem tesztelik őket, csak a mennyiség számít.
Öt féle eset van:
1. totál használhatatlan - FS2013-at is kifagyasztja - kuka
2. tele van hibával a log file, bár működik - ez is kuka
3. pár hiba (pl nem dds a textúra) - ha ez javítható, akkor megtartom
4. hibamentes, de igénytelenül megcsinált - kuka
5. teljesen hibamentes és igényes modSzerencsére az utóbbiból egyre több van. Érdemes várni, mert később megjelenik az adott típusból egy jó is.
Pl. Claas Mega 218, az előző verzió tele volt hibával, a mostani viszont teljesen hibátlan.Várok már egy jó T/25A és T150 modot is, de még nincs.
-
Deer76
aktív tag
Hát igen, de azért mégis egy elég sokat változott a kezdetek óta, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Érdekességképp én így számolom a gépek árait (nem valósághű, de érdekes, hogy a játék beépített gépeinek áraihoz hasonló eredmény születik többé kevsébé)
Traktorok: Évjárat utolsó két számjegye (2000 felett 100-tól)*Max. telj (LE)*10
Pl.: 1988 25 LE traktor: 22000 EURKombájn: Évjárat utolsó két számjegye (2000 felett 100-tól)*Max. telj (LE)*5 + Magtartály térfpgata (l)*10
Pl.: 1988 100 LE 4000 l 84000 EUR -
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem meg a játékot a Tesoban 3200Ft-ért. Meg is lepődtem, hogy olcsóbb mint máshol.
Még soká fogok vele játszani, mert most modokat szedek le, tesztelek, magyarítom őket és beárazom a saját képletem szerint.
Ezért most az LS2009-el nyomulok közben, mert ehhez anno megcsináltam már amit akartam.
Jó sok különbség van a kettő közt, tetszik a 2013-as.Én mondjuk úgy játszom, hogy a legótvarabb flottával kezdem, hogy legyen célja a pénzgyűjtésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PlayStation Portal hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest