Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Bűn kihagyni, mai gépen ráadásul remekül fut maximumon. Aki szerint a mutánsok megjelenése tönkreteszi, vagy nem játszotta végig, vagy valamiért rühelli a játékot, mert bár tény, hogy pl. a nagydarab mutánsok idegesítőek (a többi szerintem teljesen rendben van), a játékmenet folyamatosan változik, ahogy jelennek meg az egyre keményebb katonák, a pályák onnantól kezdenek még változatosabbak lenni. Objektíven szemlélve a Crysis a FC-hoz képest egy nulla, én utóbbira olyan 85%-ot adnék a nanoruha és a grafika miatt (uyganezen el is vérzik a nevetséges gépigény miatt), míg előbbi az évtized egyik legnagyobb játéka (újítása).
Szerintem egyébként a FC2 sem fogja az elődöt megközelíteni, de ha normálisan optimalizálják, kiválónak ígérkezik. -
feka007
veterán
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Első 5-6 pályáig mindenképp, aztán szerintem úgy is lerakod, hamar elveszti a varázsát...
-
Dr.Én
veterán
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Hali
Szerintem probáld ki
, én még most is játszok vele a COD4 mellet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- League of Legends
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, én még most is játszok vele a COD4 mellet.