Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Ezekre azért nagy részben van megoldás.
200%-ra javítva elég sokáig tart mire elkopnak, 2-3 naponta kell javítanom, de az is gombokért van xal..
A nehéz lőszer minden esetben javítható perkekkel.
Mivel minden típusnak 90%-al csökkenthető a súlya max 3 pontért (bár egyenként), ez nem lehet akadály.
A Plasma fegyvereket most buffolták, bár még mindig elég harmatos, javulás van.
A Lézereket nem tudom hova tenni, azokra is ráférne valami buff.A shotgunok szenvedték el a legtöbbet az TSE nerfből, és még szóródást is kaptak.
Én nem használtam őket előtte, de nekem nem tűnik validnak messzire lövöldözni 1 Shotival.Ettől függetlenül a combat Shotik nem rosz DPS-t tolnak. Valamint egy Inst, Double Barel is iszonyat DMG-t tud. (A Pump Action asszem nem toptier fegyver jelenleg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest