Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Desy

tag

válasz Warton #6647 üzenetére

... nos, nem vagyok a téma őrültje. Számomra összefüggéstelen a valóság történet [ez persze nem a kitalált fő vonalat jelenti mivel az önmagában is csak cseresznyevirág szirom], nagyon zavaros és gyakorta iszapos. Ebben a részben kiderül, hogy az intézetben fejlesztett a tudóscsoport egy ellenanyagot.... a zöldségek visszatranszformálására. A testvériség orvos-kutató csoportja meg a dologról semmit nem tud. Az egész társulat leginkább a kutatásra és kiirtásra épül. Ez már eleve egymással szemben áll. A játék megmarad teljesen értelmetlennek hiszen nem az a célja hogy a rendet helyre- vissza állítsa és a menthetetlen rendbontókat, gonoszokat és azok segédeit kiirtsa, hanem az, hogy szinte mindenkit kiirtson és a magányos hős .... játszhassa a G. I. Joe szerepet.
    Az ilyen világ, csak meg illetve elvadítja az embereket a realitás helyzetétől és az instabil lelkületűeket meggondolatlan cselekedetre buzdítja. A társadalomra veszélyessége az ilyen alkotásoknak megkérdőjelezhetetlen. A történet kitalálója a felelős minden olyan tevőlegességért, amit a játék világától elszakadni képtelen szerencsétlenek a valóságban művelnek ... és ez minden erőszak játékra igaz. Ahol nincsen fegyveres vagy katonai szolgálatra kötelezés, önfegyelemre nevelés ott nem is értik ennek a roppant súlyát.
    Az ilyen képzelt veszélyes és rémségekkel teli valótlanságokkal tűzdelt világ nem segíti a tinédzser helyes társadalmi integritását még akkor sem, ha lehetőségek sokaságát kapja a képzelt világ jobbá tételére.
    Jó, hogy a szúnyog nagyobb mint a kutya és szinte elpusztulni sem akar ... meg a többi.... de akkor is. Több száz év... és az emberek ez alatt az idő alatt a romok közt vegetáltak, malmoztak, meg egymást irtották tovább? Sehol nem látszik az időtartam a kialakított játék gondolkodásmenetében. Mindent csak pusztítani semmit se [újra]felhasználni ez szinte képtelenség.
    Lehet, hogy egyedül vagyok a gondolatommal, de ha elfoglalok egy égen úszó bárkát vagy egy pincét.... nem az jut eszembe először, hogy elpusztítom. Hanem az, hogy felhasználom és általa kezdem újra építeni a romos világomat olyanokkal, akik ebben részt akarnak vállalni. .... a többi és minden torz a vegetációval ellentétes életforma [flóra és fauna] meg mehet a vágóhídra. Legyen biztonság, rend és ne kelljen félnie vagy fegyverrel járkálnia senkinek... [a legtöbben úgy sem képesek megvédeni önmagukat vele, csak legfeljebb okot, eszközt ad a támadónak] :K

• gyimger

őstag

válasz Warton #6647 üzenetére

Elég sokat írtam korábban az univerzumról, a szupermutánsokról is. Valamivel el kellett csapni az időt megjelenésig. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés