Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• hubai1979

őstag

válasz Keeperv85 #5396 üzenetére

Nem tudom,hogy most a felindultság vagy mi beszél belőled?A kedvenc játékaim fallout 3,stalker,farcry 2-3-4,risen nagyjából ezekkel szoktam játszani.Semmi bajom,ha egy játékot az alapoktól kell kezdeni és szépen fejlődve haladni a végkifejlethez.Pl sok milió ember kedvence a gears of war sorozat,nekem a fantáziámat sem mozgatja meg.Viszont visszatérve a fallout 3-ra,mikor elsőnek játszottam vele még nem voltak meg a dlc-k hozzá és már akkor is lenyűgözött és le tudott foglalni.Utána,mikor megjelentek a dlc-k hozzá,megszereztem a goty változatot és azótától is azt nyomom.És nem akartam fikázni a sok szöveget a new vegasba,csak annyit mondtam,hogy bőven elég lett volna annyi szöveg mint a fallout 3-ba.Már 4 éve küszködnek az alapjáték magyarosításával és akkor hol vannak még a dlc-k?Maga a fordító mondta,hogy rengeteg szöveg van benne.És én azt vettem le ebből,hogy ő is soknak tartja ,a fele szöveggel is végig lehetett volna játszani.

Új hozzászólás Aktív témák