- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
En ha jol emlekszem, 10et osszeszedtem a 12 bologatos figurabol, rajuk gondoltal, nem ?
Most epp gondolkodom, hogy ubergonosz legyek-e, hisz ha felrobbantom Megatont, akkor elesek egy rakas kulditol amit a boltos csaj ad nekem...
Ha az o kuldijeitol elesem, akkor a gonosz figura fog helyette kuldiket adni, akinek erdeke Megaton felrobbantasa ?PEL : en 1 honap mulva lesz 2 eve hogy nem jatszodtam vele, a gozhajos kiegeszito egyaltalan nem, es a gyartelepes kieszito pedig csak reszben volt meg. Akkor meg nem volt 3-4 giga ramom csak 1, es 256-os alaplapi kartyam, szoval nagyon sokszor kifagyott, foleg a gyartelepen, amikor azokat a femrudakat kell gyujtogetni.
- Erdekes, hogy most amikor kijottem a Menedekbol nem fagyott le, nagyon szepen es siman megy.Ha viszont adodna valami gubanc, jo lenne ha tudnam, hogy mit is kell atirni ? Regebb te tettel be egy sor beallitast, azt hiszem a procikra vonatkozott, ha meg tudod, legyszi ird be, ne kelljen vegigkeresnem a forumot.Koszi.Az amcsi-kinai haboru, meg az idegen urhajos reszt azt viszont kijatszodtam.
Behemot : nem emlekszem ilyen szornyre, esetlegesen volt valami bohom nagy barom Washingtonban a radio epulete elott, talan ez volt az ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest