Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HaaS
addikt
válasz

fiATHaLON

üzenetére
						Íjam.. na az még pont nincs
! Hanem Moire szerszáma egész jó fegyver, agyonb@s.. szóval érted néhány embert vele, kijavítom, oszt visszarakom az asztalára. Höhöhöh
!Hanemám itt jóval könnyebbek a "cuccok". Vaníliában ennél jóóval kevesebbet tudtál cipelni. Meg... áh, sorolhatnám, szóval bizonyos szempontból azért könnyebb. A Market is úgy tele volt pakolva, hogy ihajj... a nehézséget még nem igazán érzem... ezek a raiderek hullanak, mint a legyek, Talon outpostot csak láttam Rivet felé menet, de teljesen jogosan akkorát kerültem, amekkorát lehetett.
Miért kell azonnal Megatonba menni? Nem tudod ott ellátni a sérülést? Vagy kijönnek, azért? A három őrszemnél nem működik a lerakom az aknákat, hájdolva lövök feléjük és hanyattlopózok metódus?Fogy azért a stimpack azért, de a kritikál az itt is kritikál. Fegyver van elég, lőszer úgyszintén, eddig nincs nagy gondom. Elég jókat ütnek rajtam, de ritkán, még minden végtagom (köszönik szépen egyébként) megvan. Szóval TRIAGE még pihenget. Te maxra tekerted az MMM-et?
Nekedisevammá pírszinged
?Gyps: biztosan figyelmen kívül akarod hagyni az unoff. patch és FOSE ajánlásomat? Igazából nem zavar, csak gondolom játszanál is. Nem kell modolni, ha nem akarsz, én a vaníliát is a FOMM/FOSE párossal játszottam. Hátha műxik nálad is.
Hunork: örülök, hogy megoldódott végül
! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Kuponkunyeráló
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Call of Duty: Black Ops 7
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - További aktív témák...

- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

! Hanem Moire szerszáma egész jó fegyver, agyonb@s.. szóval érted néhány embert vele, kijavítom, oszt visszarakom az asztalára. Höhöhöh
!
?