Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz fiATHaLON #4330 üzenetére

Íjam.. na az még pont nincs:)! Hanem Moire szerszáma egész jó fegyver, agyonb@s.. szóval érted néhány embert vele, kijavítom, oszt visszarakom az asztalára. Höhöhöh:DDD!

Hanemám itt jóval könnyebbek a "cuccok". Vaníliában ennél jóóval kevesebbet tudtál cipelni. Meg... áh, sorolhatnám, szóval bizonyos szempontból azért könnyebb. A Market is úgy tele volt pakolva, hogy ihajj... a nehézséget még nem igazán érzem... ezek a raiderek hullanak, mint a legyek, Talon outpostot csak láttam Rivet felé menet, de teljesen jogosan akkorát kerültem, amekkorát lehetett.
    Miért kell azonnal Megatonba menni? Nem tudod ott ellátni a sérülést? Vagy kijönnek, azért? A három őrszemnél nem működik a lerakom az aknákat, hájdolva lövök feléjük és hanyattlopózok metódus?

Fogy azért a stimpack azért, de a kritikál az itt is kritikál. Fegyver van elég, lőszer úgyszintén, eddig nincs nagy gondom. Elég jókat ütnek rajtam, de ritkán, még minden végtagom (köszönik szépen egyébként) megvan. Szóval TRIAGE még pihenget. Te maxra tekerted az MMM-et?

Nekedisevammá pírszinged:D?

Gyps: biztosan figyelmen kívül akarod hagyni az unoff. patch és FOSE ajánlásomat? Igazából nem zavar, csak gondolom játszanál is. Nem kell modolni, ha nem akarsz, én a vaníliát is a FOMM/FOSE párossal játszottam. Hátha műxik nálad is.

Hunork: örülök, hogy megoldódott végül:)!

Új hozzászólás Aktív témák