Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Amit feltakarítasz, az igen, úgy is marad. Ami ámbátor üres volt eleve, ezért ki sem nyitod... naa eeeezek szoktak varázsosan generálódni újra belépésnél!
Sziszifuszizzál csak, ha van kedved hozzá, naná
!Rákerestem, hogy tisztán lássunk:
"There are also general Charisma checks in dialogue with some characters, in addition to Speech checks." Szóval vannak karizom csekkek, de nem általános a dolog. Ingom sincs, hogy mikor kinél mennyit számít, deee nincs sok értelme, úgy tűnik. Nálam is csak négy volt a perkek miatt, bobival 5, plusz a cuccok és a pia.Szép a perforációd, megnéztem azt is
...itt is bejött néhány hipiszupi fegyver, páncél, de inkább elraktam őket a szekreterbe... valahogy nem illenek a képbe.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Synology NAS
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
!
...itt is bejött néhány hipiszupi fegyver, páncél, de inkább elraktam őket a szekreterbe... valahogy nem illenek a képbe.