Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
guest
veterán
XP HÍVŐK SEGÍTSETEK!
Pár hete tettem fel a WinXP-t. Nagyon tetszik, azonban ma tapasztaltam egy (erősen idegesítő) érdekességet. Amikor zenét játszok le a WinAmp-al (legyen akár MP3 akár WAV) és "beletekerek" 3-ból 2 esetben befagy! Látszólag csak a WinAmp száll el: mozog az egér, más futó programra át tudok lépni, de SEMMIT nem tudok bezárni, NEM MŰKÖDIK A CTRL+ALT+DEL, 1-2 percig semmit nem tudok csinálni. (hacsak mérgemben nem nyúlok a reset gomb felé) A WinAmp legújabb, 2.78-as verzióját használom. Letöltöttem a 3.0 beta2-t is, a fenti jelenség ennél is tapasztalható. A WinAmp korábbi verzióival Win98 ill. WinME alatt ilyet még soha nem tapasztaltam. Felteszem a kérdést (mint a szőke nő): MOST MI VAN??? Szerintetek MS-éket szidjam, vagy a NullSoft-ot? Egyébként a gépem: EPOX 8K7A+, ATHLON XP 1600+, 256MB DDR, SB Live value, ATI Radeon DDR VIVO, stb... (Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, de az XP-re és a WinAmp ezen verziójára a fenti alaplappal és procival egyidőben álltam át.) Szóval, szerintetek MOST MI VAN?
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest