Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

XP HÍVŐK SEGÍTSETEK!
    Pár hete tettem fel a WinXP-t. Nagyon tetszik, azonban ma tapasztaltam egy (erősen idegesítő) érdekességet. Amikor zenét játszok le a WinAmp-al (legyen akár MP3 akár WAV) és "beletekerek" 3-ból 2 esetben befagy! Látszólag csak a WinAmp száll el: mozog az egér, más futó programra át tudok lépni, de SEMMIT nem tudok bezárni, NEM MŰKÖDIK A CTRL+ALT+DEL, 1-2 percig semmit nem tudok csinálni. (hacsak mérgemben nem nyúlok a reset gomb felé) A WinAmp legújabb, 2.78-as verzióját használom. Letöltöttem a 3.0 beta2-t is, a fenti jelenség ennél is tapasztalható. A WinAmp korábbi verzióival Win98 ill. WinME alatt ilyet még soha nem tapasztaltam. Felteszem a kérdést (mint a szőke nő): MOST MI VAN??? Szerintetek MS-éket szidjam, vagy a NullSoft-ot? Egyébként a gépem: EPOX 8K7A+, ATHLON XP 1600+, 256MB DDR, SB Live value, ATI Radeon DDR VIVO, stb... (Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, de az XP-re és a WinAmp ezen verziójára a fenti alaplappal és procival egyidőben álltam át.) Szóval, szerintetek MOST MI VAN?

Aktív témák