- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Írd meg magyarul is! Fontos!
-
Stylewars_kp
őstag
Néhány órát várnom kellett. Posztok+ismerősök számától függ.
Eddig miket próbáltál? -
Stylewars_kp
őstag
Illetve az elején melyik opcióra mentél a kettő közül? Próbálkoztál másik böngészőből is? Mobil appból?
-
Stylewars_kp
őstag
Kb 10 mondat elég két nyelven.
-
Stylewars_kp
őstag
Mindig másként fogalmazva küldted el a problémádat?
-
Stylewars_kp
őstag
Milyen böngészővel nyitod meg?
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Nem működik mindenkinek ez a megoldás. Nekem
sem sikerült vele. Amit leírtam metódus azzal már próbálkozott? -
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Cookie törlés, malware bytes futtatása, kelszókat kiírni vagy iCloud kulcskarika esetleg valami jelszó kezelő majd minden adat törlése: https://chrome.google.com/sync
A vírusról több infó: [link]
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Googlebe szerintem van pár cikk. Hatása tudtommal kb nulla. Eu bíróságon lehet lenne értelme fellépni. De ugyan mennyi idő az meg pénz…
-
Stylewars_kp
őstag
Volt ilyen esetem amikor másnak segítettem. Altattam a beadást 48 óráig. Azután megint engedte.
-
Stylewars_kp
őstag
Néhány óra és le fogják törölni az új felhasználói regisztrációdat.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
itt azért van pár lehetőség. -
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Számodra is ezt a megoldást tudom javasolni: [link]
Szépen fogalmazd meg ezt a szöveget nekik angolul, amit leírtál nekünk.
Addig kell őket zaklatni amíg el nem fogadják a ticketet. Ha elutasítják, akkor mehet az újbóli beadás. Minden beadás esetén kicsit át kell fogalmazni. Néhány szó módosítása is elég.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Megoldás! Néhány órán belül visszakaptam a fiókomat!
https://m.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr_1Es4JS9Ov2fbxsKZp
A linket érdemes inkognitó módban megnyitni. Ezután “feltörték a fiókom” opciót kell kiválasztani. Majd értelemszerűen kitölteni mindent, e-mail címed és kell egy biztonsági e-mail is. Amennyiben a felhasználónevünket nem változtattuk meg úgy az a facebook nevünk ékezetek nélkül pontokkal elválasztva. Ha módosítottuk és nem emlékszünk rá, akkor a belépési oldalon, ahol kiírja, hogy miért bannoltak, le lehet tölteni az adatainkat és a letöltött .zip fájl tartalmazza. Illetve nekem tartalmazta azt is, hogy egy vietnámi ip címről törték fel az oldalamat. Kell indoklás is angolul. Az adatlap beküldése után kapnotok kell egy e-mailt, hogy sikeres volt a beküldés és egy ügyirat számot. Én összesen kb 11x küldtem be. Sokszor elutasították, mire elfogadták a kérelmemet. Szóval ne adjátok fel! Azután kesz egy videós azonosítás. És ha minden ok volt kaptok egy kódot amivel betudtok lépni.
Sok sikert! -
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinèl változás vagy válasz?
Mert nálam furcsa dolog történt. Több ismerősöm is szólt, hogy a meta logo helyett messengerbe a profilképem üres lett. Beengedni persze továbbra se enged be. -
Stylewars_kp
őstag
Ezt próbáld még meg (az indoklást persze angolul írd le)
https://m.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr_1Es4JS9Ov2fbxsKZp
-
Stylewars_kp
őstag
Pedig a reddit tele van ezzel. Naponta születik 2-3 poszt.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Fél nap alat kb válaszoltak.
Ide: support@fb.com
itt adtam be formsot: https://www.reddit.com/r/facebookdisabledme/s/mQFbN9rtI3
-
Stylewars_kp
őstag
Írtam több e-mailt is különböző fb és meta support címekre. Leírtam részletesen, hogy mi történt. Csináltam képernyőfotót. Nem fogadják el az érveléseimet. Lépjek be az instára amivel összekötésre került az fb profilom. De nem az enyém az az insta!!!
Nem értik. -
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Azóta valaki jutott előrébb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hátha valaki tud.
Nem értik.