Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabyka666

veterán

Üdv mindenki!

Mást is kizártak a Marketplace-ről, vagy csak engem? Vannak fent termékeim, de már 1-2 hete nem is hirdettem semmit, csak nézelődni szoktam, aztán ma reggel nem engedett fel. Ezt írja:
    "Nem árulhatsz és vásárolhatsz a Facebookon. Felfüggesztettük a hozzáférésedet a Marketplace-hez, mert nem tartottad be a kereskedelmi szabályzatunkat. Ha úgy gondolod, hogy tévedtünk, ismételt ellenőrzést kérhetsz, hogy visszaállítsuk a hozzáférésedet."

Következő oldalon ez áll:
    "Az országodban nem tesszük lehetővé, hogy az emberek vállalkozásként értékesítsenek a Marketplace-en. Példák az általunk nem megengedett dolgokra:
    - Ugyanazoknak a termékeknek a többszöri meghirdetése
    - Termékek értékesítése nagyban
    - Vállalkozást népszerűsítő apróhirdetések"

Bár vállalkozó vagyok, de a hirdetéseimben nem gondolom, hogy ennek nyoma lenne.

A profilomat tudom használni, arra írja is, hogy azzal minden rendben van.

Nem igazán értem. Ismételt ellenőrzést tudok kérni, de így, hogy azt sem tudom, mire fel zártak ki, merre érdemes elindulni? Gondolom az ismételt ellenőrzésnek sem lesz más eredménye. Nem árulok semmi tiltott terméket, jó ideje használom már a Marketplace-t, szóval teljes a tanácstalanság. Jobb lenne inkább beszélni valami illetékessel? Nem gond, ha csak angolul értenek, csak nehogy véglegesen kizárjanak.

Volt már valakinek ilyen ügye?

Köszönök minden segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák