Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Srácok, hogy lehet keresni a mások híreiben, posztjaiban? (mármint ha az publikus). Őszintén szólva nem vagyok egy nagy facemágus.
Az egész sztori meg annyi, hogy találtam egy BKV bérletet érvényes igazolvánnyal, de mivel úgyis van rajta szám, sok mindenre nem megyek vele. Szívesen visszaadnám annak aki elhagyta. Csakhogy nincs rajta név. Gondoltam valamiért csak könnyebb lesz. Szoktak terjengeni facen ehhez hasonló posztok, hogy oszd meg stb. stb. Hogy lehetne ezekre rákeresni? Esetleg twitteren? Vagy van valami oldal ahol érdemes ilyen után keresni?akár face, akár egyéb? google nem segített....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
krizmo_