Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Twinbladet csak a hátbatámadós technikával lehet kinyírni, és lement a játék több mint fele mire rájöttem, hogy ez az oldarra araszolgatás+hátba hackelés mindíg bejön, az összes keményebb ellenfélnél ha nem vagyunk túl táposak attack spellekben.
Én pl. Healt-re meg a vége felé a Berserkerre gyúrtam és bejött Jack ellen is, mást nem is nagyon használtam, a Berserket is Jack ellen előszőr de szerencsém is volt mert Berserk nélkül nem fogta volna a pengém.
Az összes side questet megcsináltam kivéve egy csomó bronzot pl. a ghosthoz meg a kincskereséshez kapcsolódókat, és a kardot sem húztam ki a kőből, és facér maradtam amit sajnálok egy picit mert állítólag "szerelmeskedni" is lehet valahogy. De a szakállam megvolt a végére, a sisak miatt nem látam hogy nő lol. -
sti10p
senior tag
Én kb. egy hete kezdtem el és nagyon bejött. Gyenge a gépem és a Fable még így is élvezhető, nem úgy mint sok új rpg pl. The Witcher, Silverfall, Elder scrolls.
Szerintem a térkép rendszer az ami el van tolva egy kicsit, mert nem lehet belátni egyszerre az egészet, néhol pedig gagyi grafikák vannak a hero képeknél, ahol mindíg egy meztelen kopasz pasit jelentünk, de ez megbocsájtható.
Ami még egy kicsit nehéz az a varázsolgatás harc közben, amikor vagy 5-en támadnak ránk, és hót káosz az egész nehéz a shift+scroll-al arra gyorsan váltani amit épp el akarunk sütni.
De amúgy elbűvölő a játék, az Kotor mellett nekem ez a kedvenc rpg-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest