- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Lehete hogy itt is módosítja a kinézetet az is milyen jellegű harcmodor/képzettségeket használsz. Meg hogy jó vagy rossz vagy persze. Lehet ez a távolsági orvlövész kinézet. A mágus jellegű hősömnek igazán kellemes mágikus kisugárzása van. Aki sötétben lapul és lesből lövöldözik az ilyen lesz

Én mindig Kartácsnál és a hozzá hasonló ellennél karcolódok. Meg néha vérfarkasok is megijesztettek, de a haramia volt a leginkább fogós. Valamiért nem áll kézre a vetődés/kitérés. Lehet azért. Szerintem nem is működik. Ahhoz képest egész jól végignyomtam hogy majdnem mindig csak támadok

Pite szerintem van a Lugaskői piacon is. Miután megfúrod a piteiparosok alapanyag utánpótlását felmennek a pite árak? Esetleg hiány lesz? Figyelte ezt már valaki?

Egyik aranykulcs megszerzésnél végig kell pofozni, lőni és mágikus támadással püfölni a kis célkarikát. Az nekem sose jött össze. Egyszer felmegy egy sziklához és nem tudom közelharci támadással elérni. Youtube-on ott volt valami deszka amin fel lehet menni. Nálam ilyen nincs. Valamit kihagytam volna a számításból?
A negatív értékelésnek azért van alapja. Ha újra nekikezdetek akkor észreveszitek miért, de azért pár zavaró dolog:
- nem léptethető át a legtöbb animáció és duma meg lassító történeti elem. Ez néha igen lassú. Néhány átugorható, de ez teljesen következetlen mikor melyiket csinálták így meg.
- a harcrendszert kissé elbökték. Nincs halál és elég könnyű az ellenek lenyomása. Szűkös a mágiakészlet/varázslási lehetőség
- kezdetben voltak bugok is. Nálam is előfordult pár. Egyik a területek közti átlépésnél a mentés hibája. Ha mázlid van csak kiléptet de tudod folytatni később. Ha nem volt mázlid akkor kezdheted előröl a játékot vagy egy korábbi mentéstől kell visszatöltened. Nem egyértelmű számomra mi a hibaforrás, de elég gáz.
- kevés fegyver, tárgy és öltözet érhető el a játékban a korábbiakhoz képestKb ennyi ugrik be, de azért nekem is nagyon tetszett a játék. Mondjuk a végső harc és a főszál lezárásánál kis hiányérzetem volt. Az aurorai utazás és az ostrom hangulatosabb volt. A végére szerintem nagyon megnyesték az erőforrásaikat, vagy csak kevés idejük lett rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Linux Mint
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs