Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Csatlakoztam a csapathoz, hoztam 16,05 pontot

-
Thrawn
félisten
Lehet felkötni a gatyót Link

-
Thrawn
félisten
Ha moderátor helyett megfelel egy házigazda véleménye is, akkor jelzem, hogy nem jó helyen tetted fel a kérdésed. Itt eligazítottak merre találsz a kérdésednek való topikot, én speciel ezt javasoltam volna: Tuning, kezdőknek, szájbarágósan. Topiknyitást garantáltan nem.
Ez itt maradjon meg a szárazjeges és folyékony nitrogénes "őrülteknek", ők nem keveset tettek le már az asztalra - nemcsak itthon, de külföldön is - ezért megérdemlik hogy legyen külön topikjuk. További szép estét

-
Thrawn
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Vapor sem admin többé, lemondott.
-
Thrawn
félisten
válasz
matteo_szg
üzenetére
A képekből ítélve kapott 3000USD-t is.
szerk: Látom nem kicsit vagyok lemaradva... -
Thrawn
félisten
Ez volt már? Link
-
Thrawn
félisten
Jótékonysági célra megy az ára:
You are bidding on a brand new, limited edition AMD Phenom II TWKR Black Edition processor, with ALL proceeds benefiting Family Eldercare, a non-profit organization in Austin, Texas (http://www.familyeldercare.org/) who provide essential services for elders, adults with disabilities and those who care for them. -
Thrawn
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát ez az, pedig négy is volt

-
Thrawn
félisten
Újra működik a SuperPI cheksum ellenőrzője W1zzardnak köszönhetően. Egyelőre a TPU oldalán érhető el: Link
-
Thrawn
félisten
A nap képe: Link
-
Thrawn
félisten
Hétvégén "lenyúlták" két WR-em

De visszaszereztem
-
Thrawn
félisten
Ezt kérdez ebben a topikban:
Tuning, kezdőknek, szájbarágósan
És ha lehetne akkor használd a keresőt is.
Köszi!
-
Thrawn
félisten
Ha lesz egy kis időm akkor nekiesek a SuperPI 32M-nek, hátha ott is bearanyozódok

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AORUS Gen4 AIC Adaptor nagysebességű PCIe 4.0 M.2 SSD bővítő kártya (4db SSD hely)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest