Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
"ami elromolhat,el is romlik"
ez való igaz, ma minden kinyúvadt, csodálkoztam hogy a táp még nem hisztizett valamiért
jugeen : való igaz, a listát mi is néztük egy darabig hogy most ezt milyen quantumfizika alapján szémolták, és rájöttünk, hogy ők a Total Pont részt vették figyelembe.
igy a 7.-től lefele mindenki 0 pontos, ezért az eredmények beadási idejét vették alapul.
ezért a kavarás
ALL : köszi még egyszer mindenkinek
tényleg jól esik

ui.: egy kis furcsaság amin meglepődtünk:
közvetlen a hely sorsolása után kiderült hogy a görögök az orrunk előtt fognak ülni.
rögtün beszéltük is atissal hogy látni fogunk akkor 1-2 csudát asszem.
erre : behoztak egy bazi nagy fém koffert, leültek, 2 pillanat alatt összegórták a gépet mindenféle lekvárság nélkül, beindtották, szétnéztek winbe és OFF.
dirib-darabra szedték és 2 órán keresztül csak a forrasztás füstjét láttuk az asztaluktól
én azt hittem betekeredek, ezek sz.rtak az alkotmányra hogy eredmény vagy valami, ültek és molyoltak
voltak még érdekes fazonok, de ha azt vesszük akkor mindenki érdekes volt, mert mindenkinél láttunk elmebeteg ötleteket. tapasztalatszerzésnek viszont kiváló volt minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tényleg jól esik