Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Próbálgattál BIOS -okat? Itt van egy rakat, isten tudja melyik a legjobb. Nekem most a 1101 van fent. 0002B -re lennék kíváncsi.
Továbbá észrevettem, hogy PLL emelésre nagyon jól reagál. 1.875v-n semmi, Win töltéskor kifagy. 1.9v-al mindig eljutok az asztalig, igaz ott random fagy. De akkor is eljutok. Kíváncsi vagyok mi az a határ, amíg növelhetem a feszt.Ajj, de ezt nem itt kellene megbeszélni, jobb lenne egy laphoz tartozó topicban. Majd holnap kérvényezek egyet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Úgy már más. Nem említetted... Nem elég hogy a hidegre nem skálázódik, még a feszültségre is kényes. Büdös egy rib*** ez a Szandy.

Persze, a Gulfown alapjaiban is más felépítésű, sajnálom hogy ezen jó tulajdonságait nem sikerült továbbvinni. Ivy ilyen szempontból érdekes lehet, igaz egyenlőre még csak morzsácskák potyognak, de nagyon úgy néz ki az tényleg jól fogja magát érezni nitro alatt, talán elköszönhetünk a CB-től.04ahgy: 990X -nek is adtál annyit?
Azért az viszonylag jól ment. Na meg a különleges FPO-snak se kellett akkora fesz, elég szépen szaladt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Apple MacBook
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért az viszonylag jól ment. Na meg a különleges FPO-snak se kellett akkora fesz, elég szépen szaladt.