Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
Mindenképp csináltam volna képeket és véleményezést kértem volna tőled de így mégjobb, hogy te ajánlottad fel segítségedet.
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .
Még egy kérdés:
A "rubaflex" szigetelőt érdemes beszabni a kondik, és fetek közé, vagy oda csak szilviát tömködjek, majd a tetejére egy teljes rétegben ( persze a procit kihagyva ahogy a versenyen csináltátok ) tegyem?
Ahogy néztem az én pot-om talpa elég nagy és lelóg a prociról egészen a foglalat széléig vagy még azon is túl. Ezt, hogy érdemes szigetelni? A lelógó rész alá is kerüljön a "rubaflex"-ből, vagy elég csak a szilvia mert kevés hely van, magasságra úgy 5-6mm a ruba meg 10mm?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest